Best in Beauty 2015: Doft & Verktyg

av Malin
89 visningar 4 Minuter läsning

Här kommer tredje och sista delen i Best in Beauty 2015. Detta är mina doft- och verktygsfavoriter. Komplettera gärna med dina favoriter i kommentarerna nedan ♥


katy perry royal revolution edp

Doft

Bästa Vår- & sommardoft Katy Perry Royal Revolution EdP, 279 SEK
En superhärlig lätt blommig och fruktig doft som jag fick i present av världens bästa ♥ Den är så mig att jag hade kunnat sätta mitt namn på den.

Bästa Höst- & vinterdoft Juicy Couture Viva La Juicy EdP, fr. 649 SEK
En fylligt blommig, lätt fruktig och bärig doft med lite brända toner i basen. Detta är också en typisk Malin-doft. I loves it!

Verktyg

Bästa Borstset Real Techniques Bold Metals Collection, fr. 219 SEK
Kanske inte ett bortset egentligen, men jag fick hem dem som ett set. Superfina borstar med jättemjuka borststrån, ger ett superfint och jämt resultat. Plus att jag tycker att de ligger så himla bra i handen.

Bästa Individuella verktyget – Ansikte Beautyblender Original, 199 SEK
Jag föredrar fortfarande makeupsvampar för att applicera min foundation och concealer då resultatet blir mycket bättre på mig när jag får “trycka” in produkten i huden istället för att svepa runt den ovanpå.

Bästa Individuella verktyget – Ögon Sigma Tapered Blending Brush – E35, 159 SEK
En stor och fluffig blending brush med långa strån. Blandar ut ögonskuggorna som en dröm ♥

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadows

Övrigt

Bästa Upptäckt Nabla Cosmetics Eyeshadows, 6,50€
Ögonskuggor i sk. pans så man kan mixa och matcha paletterna som man vill. Allt från helt matta till skimmer, metallic och glitter. De är krämiga och rikligt pigmenterade!

Bästa Överraskning IsaDora Nude Cushion Foundation, 249 SEK
Efter att inte ha gillat Nude Sensation (som är foundationen i Nude Cushion-förpackningen) så trodde jag inte att jag skulle gilla den här produkten alls. Men det är någonting med applikatorn som gör produkten så fin på min hy. Och färgen, 10 Porcelain, som inte alls var fin på mig i våras passade nu helt plötsligt jättebra. Den sitter så fint på huden och håller längre än förväntat!

Det där lilla Extra Min sminkhörna
Efter att ha bott i påsar och resväskor en längre tid var det så skönt att få upp mitt nya sminkbord, min älskade sminkspegel och alla andra tillbehör på EN plats. Jag är så nöjd med min hörna och trivs så himla bra!

.

Vad är dina doft- och verktygsfavoriter för 2015? Har du några tips till mig inför 2016?

Här kan du läsa om:
.

Best in Beauty 2015: Smink
Best in Beauty 2015: Hud- & Hårvård

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer