gott nytt år

Gott nytt år på er och tack för ert fina engagemang! Till 2016 ska jag försöka att vara ännu bättre och göra bra och pedagogiska inlägg.

Själv ska jag jobba till eftermiddagen, sedan rusa hem för att göra mig i ordning inför kvällens partaj. Jag slog till på Nelly-klänningen jag spanat på, jag har planerat varenda minut för att hinna med allt till ikväll. Vad ska ni göra?

Hoppas att ni har en underbar nyårsafton ♥ Ta hand om varandra och var försiktiga med fyrverkerier om ni ska pyssla med sånt! Jag har sedan länge avsagt mig att bidra till den industrin, så jag håller mig borta – titta på avstånd är bäst ändå.

Vi ses 2016.

1 kommentar

Lackert 2 januari, 2016 - 21:07

God fortsättning 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer