Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner

av Malin
57 visningar

Alltså, kan vi prata om den här Glittereyelinern från Urban Decay?!

urban decay heavy metal glitter eyeliner amp“Som en inkörsportsdrog till hardcore glitter, ger Heavy Metal Glitter Eyeliner en rejäl dos av glamrocken – minus frekventa sejourer till rehab. Allt glitz av glamrocken – utan spandex eller frissigt hår. Vår vattenbaserade, byggbara eyeliner innehåller superfint glitter i en klar bas som torkar snabbt och verkligen stannar där (för lång hållbarhet utan nedfall).

Eftersom glittret är insvept i en gel, kommer det inte att separera i flaskan (så du behöver inte skaka den som du gör med vattenbaserade produkter). Persiko- och gurkextrakt återfuktar huden medan morotsextrakt slätar och mjukar upp.

Använd Heavy Metal ensam eller applicera den över vår legendariska eyeshadow eller blanda två nyanser tillsammans för en mer intensiv glamrock-effekt. Den fina, tunna penseln gör det enkelt att skapa fina, glittriga linjer. Vill du ha mer glitter? Använd sidan av borsten för att svepa glitter över hela ögonlocken.” – Urban Decay

urban decay heavy metal glitter eyeliner ampAMP är en glittereyeliner med turkosa, gröna och ljusa glitterkorn, som skimrar som en sjöjungfrus stjärtfena!

urban decay heavy metal glitter eyeliner amp

urban decay heavy metal glitter eyeliner amp

motd new year solstice nyårssminkning makeup 2015

motd new year solstice nyårssminkning makeup 2015Jag vill bara använda den här överallt, varje dag, för att den är så snygg!

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner finns att köpa på kicks.se och kostar 180 SEK.

.

Har du testat någon av dessa?

4 kommentarer

Sandra 29 december, 2015 - 12:49

För många år sedan hade jag säkert 6 olika glitter eyeliners från Viva La Diva, och jag gillade dom. Men dom är ju slängda sedan länge, satt & funderade igår om jag skulle klicka hem just denna till nyår. Nu ångrar jag att jag inte gjorde det 🙁

Lotta 30 december, 2015 - 08:47

Vad fint! Verkligen glammig nyårslook.

Madde 30 december, 2015 - 09:42

Vad för ögonskuggor har du använt till denna look?

Molkan 30 december, 2015 - 10:15

Alla produkter finns listade här 🙂 Och en tutorial på looken hittar du här!

Gott nytt år!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy