Depend utökar sitt franssortiment

av Malin
78 visningar

depend lösögonfransar nyheterFick hem dessa sjukt fina lösögonfransar från Depend härom dagen och blev helt förälskad! De utökar nu sitt ordinarie sortiment med 4 nya stilar på fransar som jag tänkte att vi skulle kika lite närmare på.

depend lösögonfransar nyheter

depend lösögonfransar nyheterFaith – Fransar med förlängning som ger en markant look närmare ögat. Påminner lite om NYX Wicked Lashes – Scandal. Sjukt snygg modell på fransar ♥

depend lösögonfransar nyheter

depend lösögonfransar nyheterAlayah – Markerade fransar med inslag av bruna nyanser. Dessa var nog de jag var mest intresserad av när jag fick utskicket då jag inte sett något annat märke med den här modellen förut.

depend lösögonfransar nyheter

depend lösögonfransar nyheterKayla – Täta fransar med volym. Påminner lite om Ardells Fastion Lashes – 116.

depend lösögonfransar nyheter

depend lösögonfransar nyheterGrace – Långa och separerade fransar. Påminner lite om NYX Wicked Lashes – Jezebel som är en av mina favoritfransar.

depend lösögonfransar nyheterRiktigt bra gjort Depend! Jag gillar verkligen alla modeller, de är både roliga och sjukt snygga modeller. Varken för långa eller för korta – så dessa kommer verkligen att komma till användning.

Depend Lösögonfransar kostar 69 SEK /st, vilket är ett pangpris för bra lösögonfransar.

Samtliga modeller finns på ICA Maxi, Alaya finns även på H&M. Under nyår (29-31/12-2015) kommer Åhléns City Stockholm och Göteborg att tillfälligt ha dessa.

.
Har du testat någon av modellerna? Vad tycker du?

1 kommentar

Tova J 20 december, 2015 - 20:00

yeeeees!! Är mer för lite “wispy” fransar än de rätt städade Depend har i sitt sortiment sedan förut, plus att en lokal butik tar in Depend så detta är ju bara toppen. Faith och Alaya är superfina.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy