Real Techniques Bold Metals Collection Essentials Kit

av Malin
130 visningar

I detta inlägg förekommer affiliatelänkar*

Real Techniques Bold Metals Collection Essentials KitYtterligare ett set med superhärliga borstar jag fick med mig hem Real Techniques julfrukost. Bold Metals Collection Essentials Kit innehåller två borstar från den fasta kollektionen och en limited edition-borste.

Real Techniques Bold Metals Collection Essentials Kit

“Real Techniques Bold Metals Collection Essentials Kit innehåller tre fantastiska borstar för både bas, ögon och finish – för att du enkelt ska kunna få till en så bra makeup som möjligt!

En fantastisk kollektion från Real Techniques där de har samlat de borstar du behöver för en komplett makeup och dessutom i ett lyxigt utseende. Du får mjuka borstar med snygga metalliska detaljer. Handtagen är formade för att de ska vara lätta i handen och ge ett bra grepp.”

Real Techniques Bold Metals Collection Essentials Kit

  • 300 Tapered Blush Brush: Speciellet designad topp för att highlighta och skulptera längsmed kindbenen för en perfekt finish.
    .
  • 103 Angled Powder Brush: Det största borsthuvudet hittills. Det vinklade borstet blandar in produkt väl och ger snygga konturer i ansiktet. Exklusiv borste som inte går att köpa separat.
    .
  • 200 Oval Shadow Brush: Kompakt rundad form som passar för applicering av ögonskugga på ögonlocken, ger en jämn toning av flera ögonskuggor.


Här berättar Nic hur du kan använda borstarna 🙂

Real Techniques Bold Metals Collection Essentials Kit

Real Techniques Bold Metals Collection Essentials KitJag älskar mina Bold Metals-borstar sedan innan och den exklusiva Angled Powder Brush har blivit min favorit i det här kitet. Den är sååå len och fluffig! Plus att jag verkligen gillar hur de ligger i handen och att de är sjukt snygga.

Real Techniques Bold Metals Collection Essentials Kit finns att köpa på bl a. eleven.se för 699 SEK.

.
Har ni testat Bold Metals Collection Essentials Kit?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy