Nytt favoritrouge!

av Malin
18 visningar

De två senaste veckorna har jag testat nytt smink från Urban Decay och många av produkterna har blivit blixtsnabba favoriter, så som det här Afterglow 8-Hour Powder Blush. Så fint!

urban decay afterglow 8-hour powder blush fetish”Vill du ha ett sexigt skimmer som får alla att undra om du är nyförälskad? Fejka den perfekta nyansen med Afterglow 8-Hour Powder Blush. Prova och upptäck själv! Afterglow ligger lätt på huden och har en mjuk och krämig konsistens som sitter perfekt efter applicering. Den finmalda formulan är otroligt enkel att blanda ut och ger hållbarhet i upp till åtta timmar. Produktserien? En serie bländande nyanser som både finns med matt finish och med skimrande inslag, från rosa till ljuslila till rödorange. Det finns något för alla!

Urban Decay har skapat den perfekta balansen mellan puder och pigment för en underbar Afterglow-effekt med en superlen konsistens. Den här metoden resulterar i en färg som enkelt glider på och blandas ut perfekt. Med ljusspridande pigment som ger huden ännu mer lyser.”

urban decay afterglow 8-hour powder blush fetish

urban decay afterglow 8-hour powder blush fetishFärgen heter Fetish och är ett gammelrosa matt rouge. Det här är så himla fint och ser så naturligt ut. Har på mig det i min senaste video där jag gör en julsminkning. Och dosan är ju så cool!

.

Urban Decay 8-Hour Powder Blush finns att köpa på Kicks och kostar 265 SEK.

1 kommentar

Lackert 18 december, 2015 - 20:07

Snyggt! Även förpackningen ser snygg ut

Svara

Skriv en kommentar

5 − 3 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy