Nabla Cosmetics Crème Shadow

av Malin
89 visningar

För några veckor sedan fick jag hem Nabla’s nya krämskuggor. Jag har länge varit skeptisk till krämögonskuggor då jag har så oljiga ögonlock, men jag måste säga att jag blev väldigt överraskad över dessa.. mina swatches på armen satt i flera dagar även att jag tvättade mig flera gånger – så bra sitter de!

nabla cosmetics créme shadow

“Långvariga vattenfasta krämögonskuggor med full täckning och uppbyggbar färg. Produkten kan enkelt appliceras till en livfull finish utan att lägga sig i vecken under dagen. Formulan är varken för hård eller för mjuk vilket ger rätt mängd för en enkel applicering. Crème Shadow torkar snabbt och formulan gör dem idealiska att användas som eyeliners.”

• Dermatologiskt testat.
• Utvecklad för att minimera risken för allergier.

nabla cosmetics créme shadowPinkwood, Supreme, Dandy, Caffeine

nabla cosmetics créme shadowSupreme är min absoluta favoritfärg! En härligt rosaröd färg som kan tonas ut och ger nästan en orange ton. Alla nyanser fungerar både bra tillsammans, men också för sig själva. Det man får tänka på med dessa är att applicera lite då de, som alla andra krämiga produkter, blir kakiga och smular om man applicerar för mycket. För mig som gärna vill arbeta med skuggorna lite är de kanske inte helt rätt för – men hur kan man låta bli dem när de är så vackra?

Nabla Cosmetics Crème Shadow finns att köpa på deras hemsida och kostar ca. 108 SEK /st.

.

Har ni testat några av Nablas krämögonskuggor?

.

1 kommentar

Lackert 15 december, 2015 - 14:09

Härliga färger, speciellt Supreme

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy