Daisy Beauty goes to London 2015: Dag 2

av Malin
43 visningar 10 Minuter läsning

Lång jäkla overdue på det här inlägget och jag har ingen ursäkt. Men nu kör vi!

Andra dagen i London var fullspäckad med föreläsningar och en underbar middag på kvällen. Jag är så oerhört tacksam över att få följa med på dessa fantastiska resor och detta är seriöst något av det roligaste jag gjort, igen! Tack igen Daisy Beauty, Kicki och Sam och alla härliga människor som gjort denna resa!

daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossyboxClarins

Suzanne Jaeger från Scandinavian Cosmetics jobbar med Clarins och berättade lite historia om företaget och lite roliga anekdoter; t ex. att Double Serum är deras absoluta stjärnprodukt och att ett sådant serum säljs var 30:e sekund osv. Självklart fick vi också ta del av vårens nyheter som bl a. består av produkten precis här ovan; BB Skin Detox Fluid SPF25 som är en lättare formula av deras hyllade BB Cream. En annan rolig nyhet är att Clarins nu har en svensk hemsida som jag tycker att ni ska spana in!

daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox malhar_071115_0088 daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox Olaplex

Jag är ganska säker på att ni hört talas om Olaplex vid det här laget? Det är världens mest omtalade varumärke just nu – de har fler hashtags än Zlatan på de olika sociala medierna, det säger lite.

Vad är då Olaplex och vad gör det så revolutionerande? I håret har man olika bindningar som avgör hårets kvalitet och det man har gjort är att tagit fram en produkt som ska laga de svavelbindningar i håret som förstörs av dagligt bruk. Olaplex ska ge “nytt liv” till håret och återfuktar ett väldigt torrt, färgat och skadat hår – (googla före- och efterbilder!). Det finns 3 olika produkter, varav de två första används på salong och nummer 3 används som en mellanbehandling. Efter 6 månader ska det synas väldiga resultat.

daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossyboxGlossybox

“Julafton varje månad” är någonting många förknippar med Glossybox. En prenumeration där du får 5 stycken produkter i en box. Victoria och Jessica som representerade företaget pratade om deras designsamarbeten som blivit stor succé – bl a. det första samarbetet med The Man Box där Daniel Paris fick vara med och välja produkter och designa boxen. Glossybox är också väldigt engagerade i anti-mobbing och har därför skapat hashtaggen #kärleksfulltinternet där vi på internet kan vara med och sprida nätkärlek. Nu i december kommer boxarna att ha fina budskap som prenumeranterna själva fått vara med att ta fram.

Och här ovan kan ni också se den limiterade julboxen “Accessorising in Rose Gold” som släpptes den 25:e november i 9000 exemplar. Innehållet har ett värde av 1500 SEK. Vi fick med denna box hem från London och jag är helt förälskad i boxdesignen, så den får redan pryda mitt sminkbord nu under julen.

Vill du prenumerera på Glossybox kan du göra det här*!

*referenslänk = Jag får 250 glossydots /månadspresentation om du väljer att prenumerera genom min länk.

daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossyboxUrban Decay

Något jag såg fram emot mest var givetvis det superhyllade makeupmärket Urban Decay. Jag äger sedan innan bara Naked3-paletten och har haft någon tester på Primer Potion, men annars är jag en novis på deras produkter – även att jag vill ha typ allt.

“Makeup for makeup junkies!” är deras slogan och jag kan inte annat än att hålla med efter att ha sett det uppduktade bordet med sminkprodukter i alla former och färger. Urban Decay är väldigt hyllat varumärke på internet och det är därför de blivit så stort. De är så stora att Naked-serien är den mest kopierade produkten i världen. Jag har ju bl a. jämfört Naked3-paletten med Makeup Revolutions Iconic 3.

Vi fick givetvis ta del av nyheterna för säsongen 2015 där jag redan visat den underbara limiterade Vice4-paletten. Och nu i december lanserades ett samarbete med artisten Gwen Stefani som fått göra en helt egen palett – så fin!

daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossyboxRevlon Professional

Precis som förra året fanns Revlon Professional på plats. De pratade om sin portfölj av varumärken som bl a. består av Style Masters, Revlonissimo, d:fi, American Crew osv. Och så körde de också lite trendspaning för AW 2015 och våren 2016 med tillhörande demonstrationer.

daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossyboxPå kvällen åt vi middag på restaurangen Balthazar, vi fick mingla, äta och dricka gott. Och eftersom jag bestämde mig för att ta in och lyssna extra noga så vann jag faktiskt ett superfint pris. Kvällen bjöd på många nya kontakter och även ännu mer kärlek till de underbara människor som var med ♥

daisy beauty london 2015 clarins urban decay revlon professional olaplex glossybox

Här kan ni läsa om första dagen av 2015 års Londonresa;

Daisy Beauty goes to London 2015: Dag 1

2 kommentarer

Suzanne 8 december, 2015 - 10:47

Så bra, intressant och roligt! Tack!

Dess/Drömteori 11 december, 2015 - 02:51

Alltså guuuu vilken drömresa! Och vas tjusig du var!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer