Primer i puderform?

av Malin
74 visningar

Har ni sett Make Up Stores Loose Powder Smoothing Primer? Det är en utjämnande primer i puderform med mattande effekt. Jämnar ut fina linjer och porer och känns precis som en flytande primer när du smörjer in den. Du kan använda den under makeup eller ensam för en felfri och silkeslen yta. För mig var detta en sådan “wow”-produkt när jag klämde på den när jag var på Make Up Stores pressvisning i november. Jag älskar den!

make up store smoothing primer powder

Har ni testat Smoothing Primer? Eller är det en produkt som lockar?

Make Up Store Loose Powder Smoothing Primer finns att köpa på bl a. Kicks och kostar 425 SEK.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy