Urban Decay Vice4 Eyeshadow Palette

av Malin
14 visningar

urban decay vice4 eyeshadow palette

urban decay vice4 eyeshadow paletteÄntligen, Vice-uppföljaren du har väntat på! Vice4 är fylld med 20 beroendeframkallande, underbara, aldrig tidigare sedda nyanser. Denna palett kommer i begränsad upplaga och innehåller en stor spegel, en dubbeländad borste och ett tillhörande fodral.

Vice4 kommer i en extra tunn förpackning toppat med ett tredimensionellt nät skiktat över ett matt svart lock. Palettens skuggor är inspirerade av de mörka men intensiva färgerna i en oljefläck, i rika, djupa juveltoner. Vice4 har en fantastisk samling av färger och ett brett utbud av skuggor, från krämigt matt och skimrande metallic till nyanser spetsade med mikroglitter.

urban decay vice4 eyeshadow palette

urban decay vice4 eyeshadow palette

urban decay vice4 eyeshadow palettePaletten är så grymt fin, både in- och utvändigt – en perfekt partypalett! Har ni några önskemål så är det bara att hojta till om ni vill att jag gör en sminkning med speciella färger eller kombinationer.

urban decay vice4 eyeshadow palette

urban decay vice4 eyeshadow palette

urban decay vice4 eyeshadow paletteUrban Decay Vice4 Eyeshadow Palette finns att köpa på Kicks (slutsåld online) och denna skönhet kostar 525 SEK.

 

Har ni testat någon Vice-palett? Vad tycker ni?

 

Vill ni se grymma bilder och swatches får jag lov att vidarebefodra er till Honi’s blogg.

4 kommentarer

Nea 4 december, 2015 - 02:40

Hej Molly!
Kan du inte sminka någon i färger som framhäver blå ögon? Skulle vara så kul att se en tolkning för alla ögonfärgen egentligen:) Vill ha inspiration till nyårssminket nämligen 🙂

Denise Taylor 4 december, 2015 - 10:52

Kan dom sluta göra så snygga paletter? Vill ju ha alla! Haha xD

Lackert 4 december, 2015 - 18:27

Grymt snygg, förpackningen e ju såå snygg

Dess/Drömteori 11 december, 2015 - 02:55

Aaaargghh, *gurgel*, så snygg!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy