Julklappstips till doftälskare – både för honom och henne!

av Malin
54 visningar 2 Minuter läsning

I detta inlägg förekommer affiliatelänkar*

Dofter är ofta en bra julklapp då det kan vara tråkigt att köpa själv. Hugo Boss är ett märke som jag inte haft så mycket för förut, men efter Londonresan fick jag upp ögonen och har nu två nya favoritdofter – både för honom och henne!

julklappstips hugo boss ma vie julklappstips hugo boss ma vie

Boss Pour Femme Ma Vie EdP, från 395 SEK

En fängslande, unik doft som passar kvinnan som tar en paus för att njuta av de mest simpla stunderna i livet. Boss Pour Femme Ma Vie EdP påminner om smekningen från en blomma på promenaden hem i gryningen, om solen mot din hud, om de stunder då du värdesätter livet mest.

Boss Pour Femme Ma Vie EdP öppnar upp med moderna, friska noter av kaktusblomma, blodapelsin och svarta vinbär för att sedan övergå i ett feminint, lyxigt hjärta av vit freesia, rosenknopp och jasmin. Doften landar sedan i en sensuell bas av ambra, sandelträ och cederträ.

julklappstips hugo boss bottled julklappstips hugo boss bottled

Boss Bottled EdT, 445 SEK

BOSS Hugo Boss skiljer sig från de lätta, akvatiska 90-talsdofterna. En fräsch och fruktig toppnot av citrus och äpple följs av en varm och sensuell hjärt- och basnot av geranium, ädla tränoter och vetiver. Doften andas självsäkerhet och framhäver den sensuella och emotionella sidan av den manliga karaktären.

Namnet? BOSS Hugo Boss. Helt enkelt. Inga krusiduller. Förpackningen är stilsäker – en elegant studie i minimalism. “Less is more”-filosofin går igen i flaskans enkelhet. Stilren, elegant och diskret – precis som BOSS Hugo Boss mode.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer