Juicy Couture – Viva La Juicy Grande Edition

av Malin
52 visningar 2 Minuter läsning

Inför julen 2015 presenterar Juicy Couture en uppdaterad version av den ikoniska doften Viva La Juicy – Viva La Juicy Grande Edition. Sedan lanseringen 2008 har Viva La Juicy varit Juicy Coutures absoluta bästsäljare bland parfymerna.

Juicy Couture Viva La Juicy Grande Edition

Årets Limited Edition-doft är det senaste tillskottet till Viva La Juicy-kollektionen och Juicy Couture-tjejen får återigen precis vad hon vill – mer! Viva La Juicy Grande Edition tar den ikoniska doften till en ny nivå av lyx med en generös flaska på 200 ml. Parfymen lanseras i december 2015 och är den perfekta julklappen!

Juicy Couture Viva La Juicy Grande Edition

Doften innehåller en härlig kombination av mandarin, kaprifol, gardenia, och bärnstensnoter. Flaskan är ungefär lika stor som min hand hela flakongen är ju som ett smycke eller inredningsdetalj i sig. Det enda jag är lite orolig för är att jag inte kommer att använda upp den innan den  blir “gammal”.. Men det är som sagt den perfekta julklappen för en parfymälskare oavsett ♥

Juicy Couture Viva La Juicy Grande Edition

Säljs exklusivt hos NK och Grand Parfymeri och kostar 1290 SEK.

Vad säger ni? Hade ni blivit glada för denna i julklapp?

1 kommentar

jasmin 30 november, 2015 - 08:55

Ja jätte glaaaaad å vad fin den är älskar allt med flaskan

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer