Snygga verktyg och accessoarer från Make Up Store

av Malin
40 visningar

make up store brushes borstar bag skull shade necessärNär jag var på Make Up Stores senaste visning fick vi med oss en sjukt snygg necessär med tre borstar som jag bara kände att jag måste visa er.

make up store brushes borstar bag skull shade necessär

make up store brushes borstar bag skull shade necessärBag Skull Brush, 395 SEK
En snygg necessär med plats för både smink och borstar. Två dragkedjefack för att förvara sminket i; ett större och ett mindre, samt att necessären kan vikas på mitten och fästs med magnetlås och plats för tre stora- eller flera små borstar.

make up store brushes borstar bag skull shade necessär

make up store brushes borstar bag skull shade necessär

make up store brushes borstar bag skull shade necessär

Make Up Store släpper denna säsong en helt ny serie penslar av finaste syntethår från Korea. Den exklusiva hylsan speglar den höga kvaliteten på borsten som med hög färgupptagningsförmåga gör din applicering enastående. Fördelen är att man kan använda samtliga penslar till både torra, krämiga och flytande produkter.

Blush Small Brush #502, 245 SEK
En liten ovan borste för yttersta precision. En multipurpose-borste som kan användas till bl a. rouge, highlighter, contouring eller varför inte som en större blending brush till ögonskuggor.

Stipple Large Brush #404, 265 SEK
En platt, vinklad borste för en grym täckning till din foundation eller härlig precision till contouring. Detta är också en multipurpose-borste som kan användas precis hur du vill.

Foundation/Contouring Brush #405, 295 SEK
En hybrid mellan en platt foundationborste och en contourborste med rundad topp. Ytterligare en multipurpose-borste som du kan använda till vad som passar dig. Rouge, contouring, foundation, bronzer… you name it!

1 kommentar

Lackert 30 november, 2015 - 10:48

Ser snyggt och lyxigt ut

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy