Nabla Cosmetics – The Lipsticks

av Malin
28 visningar

nabla cosmetics lipstick läppstiftFör någon vecka sedan skrev jag om det italienska kosmetikmärket Nabla Cosmetics och jag har använt deras ögonskuggor så mycket sedan jag fick hem dem! Idag tänkte jag att vi skulle kika lite närmare på läppstiften jag fick hem i utskicket.

Här har jag skrivit om ögonskuggorna.

nabla cosmetics lipstick läppstiftDiva Crime Lipstick, ca. 120 SEK (12,90 €)

En modern matt upplevelse för glamorösa och sammetslena läppar. Ett lätt matt läppstift med full täckning och den rika formulan glider på med lätthet, vilket gör att läpparna känns återfuktade. Ingredienserna ger omedelbar näring till läpparna med maximal fukt , utan att äventyra dess varaktighet och finish.

• Innehåller japansk kameliaolja, för perfekt återfuktning och tillför antioxidanter.
• Försedd med en subtil söt parfym.
• Fri från silikoner, mineralolja, parabener, PEGs, ftalater, EDTA .
• Dermatologiskt testat.
• Utvecklad för att minimera allergirisker.

nabla cosmetics lipstick läppstift

nabla cosmetics lipstick läppstift

Alter Ego är en djup fuchsia och dess möte med amarant ger liv till en unik, elegant mättad nyans. En medelmörk färg med svarta undertoner i körsbär, komplex i sin färg men extremt lätt att bära. Charmigt och förföriskt sveper Alter Ego in läpparna i en sammetslen briljans till både ansiktet och själen, vilket gör alla som bär det speciella.

Vertigo är en elegant orkidé. Dess karaktäristiska rosalila nyans smälter in en perfekt blandning av rosa, fuchsia och blått. Mer mättad än subtil lila, är Vertigos nyanser levande, fräsch, charmig och ack så feminin. Passar bäst till olivfärgad hy likväl som för kallare undertoner.

Ombre Rose är ett medium antik rosnyans, mjuk och något nedtonad med en antydan till grått. Dess rockiga och romantiska själ samexisterar i perfekt harmoni! De varma och kalla mauvetoner är helt balanserade för en neutral underton, vilket gör den lämplig för alla.

nabla cosmetics lipstick läppstiftStora ord för så små läppstift, don’t you think? Även att jag  inte har någonting emot roliga beskrivningar på produkterna. Hylsorna är sjukt snygga och känns rätt små, trots det inte påverkar storleken på själva läppstiften, jag upplever inte att de känns mindre än andra jag har. Produkterna är jättekrämiga och blir sjukt snygga på läpparna. Riktigt prisvärda läppstift som finns i 11 olika färger. Jag är sjukt sugen på Rouge Mon Amour och Domina.

.

Har ni testat Nabla Cosmetics läppstift? Vad tycker ni?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy