Julklappstips till den pysselintresserade – EOS Holiday Collection

av Malin
44 visningar

eos holiday collection 2015Inför julen 2015 lanserar EOS en nyhet som låter alla EOS-fans att personifiera sitt eget lip balm! Årets Holiday Pack består av 3 stycken lips balms och hundratals dekorativa utsmyckningar, som tillsammans ger oändliga möjligheter för att skapa ett unikt personligt lip balm.

eos holiday collection 2015De klassiska smakerna Sweet Mint och Pomegranate Raspberry får nu sällskap av den nya limited edition-smaken Vanilla Bean. Fulladdade med antioxidantrik Vitamin E, lindrande sheasmör och jojobaolja för att hålla läpparna mjuka och återfuktade i den torra vinterluften. De är 95% ekologiska, 100% naturliga, fria från parabener, gluten och petrolatum – vilket gör dem till den perfekta presenten eller julklappen i år!

eos holiday collection 2015När jag först fick hem detta stoppade jag undan det för jag tänkte att det kändes halvroligt, men så fick vi sällskap idag och då gjorde vi varsin design, vilket var både svårt och roligt. Det här med att få saker att sitta rakt är inte riktigt min grej, men det var lite pyssligt och lite rogivande samtidigt.

eos holiday collection 2015

eos holiday collection 2015

eos holiday collection 2015

Och så här blev våra personliga läppbalsam…

eos holiday collection 2015

eos holiday collection 2015

eos holiday collection 2015

eos holiday collection 2015Så om du har någon i din närhet som gillar att pyssla och älskar läppbalsam så är detta en perfekt julklapp! Och det roliga är att man kan dekorera t ex. telefonen, datorn eller iPaden med de klisterlapparna som blir över 🙂

.

EOS Holiday Collection finns att köpa på bl a. Kronans Droghandel för 198 SEK.

3 kommentarer

bohobando | Skönhet & Livsstil 18 november, 2015 - 19:17

Men va söta de blev! Kul att de hängde med små bokstäver!

Anneli 20 november, 2015 - 13:52

Hej! Är detta för svårt att köpa som julklapp till en tioåring tycker du? Hon har nog inte lika höga krav på att allta ska vara spikrakt och perfekt bör ju kanske tilläggas. Utan mer som ett roligt pyssel till en läpptokig tjej!

Molkan 20 november, 2015 - 23:12

Jag hade blivit jätteglad om jag fick detta i julklapp som 10-åring 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy