Nabla Cosmetics: The Eyeshadows

av Malin
46 visningar

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadows

Precis innan jag åkte till London fick jag hem ett superfint paket med massor av härliga produkter från det Italienska märket Nabla Cosmetics som är ett italienskt sminkmärke. Idag tänkte jag att vi skulle kolla lite på ögonskuggorna jag fick hem. Nabla finns att köpa på nablacosmetics.com och ja, de skickar till Sverige ♥

Fraktkostnaden ligger på ca. 95 SEK (€ 9,90) som högst, beroende på hur mycket du beställer för. Alla produkter är gjorda i Italien, är både veganvänliga och cruelty-free certifierade.

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsÖgonskuggorna kan köpas hem antingen som singelögonskuggor eller i sk. pans för att skapa sin egen palett. De säljer självklart också tomma magnetiska paletter i olika storlekar så du kan mixa och matcha ihop din egna palett.

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsSingle Eyeshadows, ca. 74 SEK /st (7,90 €)

Singelögonskuggorna kommer i mattsvarta runda förpackningar med delvis genomskinligt lock för att du ska kunna se vilken skugga som ligger inuti. Skuggorna går även att ta loss för att användas i de magnetiska paletterna.

Extremt högpigmenterade ögonskuggor som kan användas både torra och blöta. Skuggorna finns i både matt-, satin- och skimmerformula. Fria från silikoner, petroleumderivat, parabener , PEG, ftalater och EDTA. Dermatologiskt testade och Utvecklae för att minimera allergirisker.

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsEyeshadow Refill, ca. 61 SEK /st (6,50 €)

Refillerna kommer i sk. pans. Ögonskuggorna är extakt desamma men utan den yttre plastförpackningen.

Extremt högpigmenterade ögonskuggor som kan användas både torra och blöta. Skuggorna finns i både matt-, satin- och skimmerformula. Fria från silikoner, petroleumderivat, parabener , PEG, ftalater och EDTA. Dermatologiskt testade och Utvecklae för att minimera allergirisker.

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsLiberty Twelve Customizable Palette – Pastel Mint, ca. 93 SEK (10,00 €)

Liberty Twelve är en palett utformad för dig, där du själv kan placera tolv stycken Nabla-skuggor av ditt val. Ytan där du lägger dina refills är magnetisk, vilket ger dig full frihet att organisera din palett och ordna dina färger på ett praktiskt sätt. Utformad för att vara kompakt, slitstark och mycket elegant. Finns även i svart.

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsLiberty Six Customizable Palette – Black, ca. 56 SEK (6 €)

Liberty Twelve är en palett utformad för dig, där du själv kan placera sex stycken Nabla-skuggor av ditt val. Ytan där du lägger dina refills är magnetisk, vilket ger dig full frihet att organisera din palett och ordna dina färger på ett praktiskt sätt. Utformad för att vara kompakt, slitstark och mycket elegant.

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsMadreperla, Ground State, Lilac Wonder, Moonrise
Zoe, Atmosphere, Citron, Daphne No 2
Narciso, Rust, Petra, Mimesis

Låt oss kika lite på kvalitén…

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsGround State, Atmosphere, Citron, Daphne No 2, Petra, Narciso, Mimesis

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsClementine, Eternity

nabla cosmetics ögonskuggor eyeshadowsSjukt pigmenterade skuggor, jag blev riktigt imponerad av kvalitén för det bra priset! Jag swatchade dem utan någon primer under med ett drag, de är jättekrämiga och är så enkla att blanda ut. Jag tänkte göra en videotutorial när jag använder skuggorna i veckan, vad tror ni om det? 🙂

.

Har ni testat något från Nabla Cosmetics? Vad tycker ni?

1 kommentar

Lackert 17 november, 2015 - 22:18

Super fina skuggor

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy