IsaDora Eye Color Wonder Bar

av Malin
51 visningar

isadora color wonder barHar ni hunnit kika på IsaDoras härliga Eye Color Wonder Bar i ’Wonder Nudes’ som släpptes i början av oktober? Deras första stora palett med hela 12 ögonskuggor i många fina nyanser!

isadora color wonder bar

isadora color wonder barEye Color Wonder Bar Wonder Nude är ett måste i necessären denna säsong. De 12 nyanserna i beige, brunt, bronze, guld och svart är lätta att mixa och matcha för att skapa en unik ögonmakeup. Med de ljusare skuggorna skapar du enkelt en naturlig vardagslook och med de mörkare nyanserna får du en djärvare partylook.

isadora color wonder barEn så fin palett med många fina neutrala nyanser! Perfekt resepalett som har slimmad förpackning där de allra ljusaste nyanserna också kan dubblera som highlighters och de mörkare bruna kan användas till brynen. En riktig multitask-palett om ni frågar mig.

.

IsaDora Eye Color Wonder Bar finns att köpa på bl a. eleven.se och kostar 229 SEK.

2 kommentarer

Emma - Beyondbeauty.se 14 november, 2015 - 23:21

Superfina färger! Har snöat in på sådana här nyanser för tillfället! Kanske eventuellt att många av färgerna är rätt lika varandra, kanske hade det varit roligare med mer variation..?

Svara
Dess/Drömteori 23 november, 2015 - 14:16

Fin, men lite väl många ljusa highlightingnyanser kanske?

Svara

Skriv en kommentar

10 + nitton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy