Eventbonanza!

av Malin
18 visningar

Ni får ursäkta om det blir många inlägg om event och nyheter framöver, men jag har den stora äran att få bli inbjuden till roliga event och får ta del av mycket nyheter så nu när jag var i Stockholm förra veckan och jag vill ju självklart dela med mig av allt roligt till er ♥

I tisdags var jag, som ni kanske redan sett, på Beauty Lunch hos Make Up Store som var så mysigt!

kraft cosmetics comfort zoneI onsdags morse följde jag med Helena till Kraft Cosmetics för att ta del av [ comfort zone ]’s nya produkter. Nya serien heter Sublime Skin och riktar sig till personer som är runt 35+. Mer info om alla produkter kommer framöver. Men jag kan säga att jag redan använt ögonmasken i serien som jag typ är kär i!

face stockholm touch upPå kvällen var jag inbjuden till FACE Stockholm‘s butik på Drottninggatan för att få lite information om deras nya Touch Up-koncept där jag faktiskt fick träffa både fina Isabelle här på Damernas Värld och Alexandra a.k.a Kissie, vilket var supertrevligt!

.

Vilket är ni mest sugna på att läsa om först?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy