L’Oréal Paris Extravaganza Christmas Collection 2015

av Malin
56 visningar

l'oréal paris extravaganza christmas collection 2015Redan i Palma tidigare i år blev vi introducerade av L’Oréals julkollektion Extravaganza som släpps denna vecka. I år har de hämtat sin inspiration från Amazonas djungel och vilda djur. Det genomgående temat är guld och glamour.

l'oréal paris extravaganza christmas collection 2015L’Oréal Paris Volume Million Lashes Féline Mascara, 175 SEK

Feline Mascara tämjer, böjer och lyfter dina fransar, och den specialutvecklade bågformade borsten böjer och lyfter från rot till topp. Svart ultraglossy formula med oljor för iögonfallande fransar.

l'oréal paris extravaganza christmas collection 2015L’ Oreal Paris Super Liner Ultra Precision – 01 Black, 119 SEK

En exakt och distinkt linje med ett resultat som håller länge. Den flytande formulan i Super Liner ger en prydlig och exakt linje. Färgen håller sig intensiv och sitter hela dagen, utan att rinna eller kladda. En enkel och snabb applicering.

l'oréal paris extravaganza christmas collection 2015L’ Oreal Paris Color Riche – Tanzania Rubis 392 (Limited Edition), 129 SEK

Color Riche innehåller en unik kombination av Omega 3 och vitamin E som hindrar läpparna från att torka ut och återställer deras funktion som barriär. Dina läppar återfuktas på djupet, blir släta, mjuka och får ett varaktigt skydd.

l'oréal paris extravaganza christmas collection 2015L’ Oreal Paris Color Riche Le Vernis – L’Or Jungle, 59 SEK

Color Riche-formlerna innehåller polymerer som bildar en tunn film för glans och akrylatpolymerer som fungerar som ett inbyggt överlack för styrka och extra glans, för den renaste och mest hållbara färgen.  Pigmenten i Color Riche är fördelade i ultrafina partiklar för en unik färgintensitet. Den flytande gelformulan förhindrar lacket att fördelas i ett för tunt lager och motverkar att det rinner som klassiska nagellack brukar göra.

l'oréal paris extravaganza christmas collection 2015

l'oréal paris extravaganza christmas collection 2015L’ Oréal Paris Color Riche La Palette Smoky, 129 SEK

L’ Oréal Paris Color Riche La Palette Smoky består av ett unikt urval av 10 intensiva, matta och förföriska skuggor, så att du kan skapa många typer av sotningar.

.

Vad tycker du? Någon produkt som du blir extra sugen på?

3 kommentarer

Sandra 10 november, 2015 - 10:06

Läppstiftet, mest på grund av den snygga hylsan, haha!

Bjooti 10 november, 2015 - 10:21

Älskar leomönstret på läpptiften och lacken! Raowr!

Lackert 11 november, 2015 - 23:03

Så himla läcker hylsa på läppstiftet

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy