Höstens nyheter från EcoTools

av Malin
31 visningar

EcoTools har nu släppt en ny borstkollektion; Complexion Collection, för att ge Skin Perfecting Brush fler familjemedlemmar. Dessa borstar ska vara en hybrid mellan makeup och hudvård. Designade för att ta hand om de vanligaste hudproblemen – det bästa för hudens hälsa. Den unika designen av handtag och duo-fiber ger ett felfritt resultat.

ecotools nyheter höst 2015

“EcoTools är ett marknadledande varumärke inom miljövänliga skönhetsprodukter. Produkterna är tillverkade av återvunna och/eller naturliga material. I sortimentet finns makeup-borstar, SPA-produkter, lösögonfransar och hårborstar. Borsthandtagen består av bambu och borsten består av syntetiskt Taklon och är inte djurtestat. Metallen på handtagen är av återvinningsbart aluminium.”

ecotools nyheter höst 2015

Angled Kabuki Brush, 149 SEK

EcoTools Angled Kabuki Brush används för att skapa konturer i ansikte, på halsen och dekolletaget. Sminkborsten har ett kort skaft med ett stort, fylligt och mjukt borst som absorberar maximal mängd produkt och ger ett naturligt slutresultat. Den vinklade formen gör att borsten kommer åt i vinklar och vrår för en jämn applicering av puder och bronzer.

ecotools nyheter höst 2015

Foam Applicator, 119 SEK

EcoTools fantastiska foundationsvamp gör det ännu enklare att applicera din foundation eller concealer på ett hygiensikt och smidigt sätt. Svampen finner du på ett handtag gjort av bambu och återvunnet aluminium. Använd Foam Applicator precis som med dina andra borstar och gör det lättare att komma åt runt näsa och ögon för ett jämnt resultat – lägg din bas på ett kick!

ecotools nyheter höst 2015

Eye Perfecting Brush, 139 SEK

EcoTools Eye Perfecting Brush reducerar synligheten av fina linjer och mörka ringar under ögonen. Borsten har en unik funktion tack vare den unika klippningen likt en rundad top som liknar formen av ett finger utan att skrapa på den känsliga huden eller överföra olja och smuts från fingrarna. Designad med en rakt, fast och kompakt borst – Eye Perfecting Brush erbjuder en optimal ”blending” effekt och täckning över fina linjer samtidigt som den jämnar ut även de mörkaste ringarna under ögonen.

ecotools nyheter höst 2015

Correcting Concealer Brush, 99 SEK

EcoTools Correcting Concealer Brush döljer ojämnheter och det unika duo-fiber borstet har en blandning av både korta vågiga strån och långa raka som absorberar upp och sprider puder eller flytande concealer jämnt över huden för en precis täckning av mörka ringar, rodnader eller andra ojämnheter. Kompakt borst som på ett kontrollerat sätt blandar in produkten i huden med en ultimat täckning.

ecotools nyheter höst 2015

EcoTools produkter finns att köpa på bl a. eleven.se och Lyko.

Jag har nog bara testat en borste från EcoTools förut, vilken jag fick för länge länge sedan med någon tidning eller nåt. Men jag har läst väldigt mycket om märket och borstarna och bara hört bra saker, vilket har gjort mig nyfiken. Dock förstår jag inte riktigt det där med att borstarna ska vara en “hybrid”? Om någon kan förklara för mig så vore jag evigt tacksam! Jag har googlat runt lite men inte hittat någon slags förklaring.

Jag har hittills använt både kabukin (sååååå len!) och skumapplikatorn och gillar dem båda supermycket. Det enda jag tyckte var skumt var att när jag sköljde ur skumapplikatorn så luktade det rabarber? Haha. Jaja, designen är grymt snygg på de två mindre borstarna. I like!

Har ni testat något från EcoTools? Vad tycker ni?

1 kommentar

Lackert 3 november, 2015 - 20:38

Dom två sista borstarna ser ju väldigt fina ut med mönstret 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy