A LUSH life

av Malin
47 visningar

lush nyheter story relationsFör ett tag sedan fick jag nyheten om att Story Relations nu jobbar med LUSH – och fick sedan hem ett härligt utskick med lite nyheter och en del godingar jag har varit nyfiken på ett tag.

lush nyheter story relationsBeautiful Duschgelé, fr. 169 SEK

Gå upp varje morgon med ett leende på läpparna. Duschgelén Beautiful hjälper dig på traven Känn dig vacker med guldskimmer, aprikosinfusion och persikojuice över din kropp. Löddra in och skölj av!

lush nyheter story relationsAngels on Bare Skin Färsk rengöring, fr. 105 SEK

Angels on Bare Skin kropp- och ansiktsrengöring jämnar ut hudfärgen, minskar rodnad och gör din hud friskare, snyggare och ger dig ett naturligt och hälsosamt lyster. De malda mandlarna frigör sina goda krafter och omvandlas till mandelmjölk i händerna när man blandar med vatten. Den är gjord på 100% naturliga ingredienser och är inspirerad av ett medeltida recept.

lush nyheter story relations

Intergalactic Badbomb, 65 SEK

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att bada i yttre rymden? Bjud in kosmos till ditt badrum med denna rymdbadbomb och bli din egen väktare av galaxen.

En fantastisk mix av pepparmint och neonfärger skickar dig på en raketfärd medan sprakande godis för dig runt Vintergatan. Vågor av silverglitter fyller ditt badkar. Innan du reser för långt tar vetivert, salvia och sandelträ med dig tryggt tillbaka hem till atmosfären.

lush nyheter story relationsRub Rub Rub Kroppsskrubb, 99 SEK

Skrubba dig rätt med havssalt, illipesmör och körsbärsblom. En enkel körsbärsblomma toppar denna havssaltskrubb med illipe- och cupuacusmör. Skrubba den över hela kroppen för att ta bort död hud. Du kommer bli len och väldoftande!

lush nyheter story relationsJackie Oates Foundation, 149 SEK

För porslinshy och/eller rödlätt hår.
Blekare hyer tenderar att behöva mild omvårdnad. Så vi har tillverkat basen till denna foundation med massor  av vårdande ingredienser – som havremjölk, honung och aloe vera – för att svalka huden och motverka rodnader. Den innehåller inga mineraloljor eftersom det täpper till porerna och ligger på ytan av ansiktet. Vi vill att foundationen ska smälta in i huden och se naturlig ut.

lush nyheter story relationsGodiva Schampokaka, 119 SEK

Schampo i fast form med balsameffekt för ett krämigare lödder. Godiva är gjord på vår patenterade schampobas, med en sexig jasmindoft och rikligt med ingredienser som ger en vårdande tvätt. Kakaosmör, sheasmör, camelliaolja, jojobaolja, extra virgin kokosolja och cupuacusmör matar håret och mjukgör hårbotten. Underbar på torrt eller långt hår som behöver en krämigare tvätt.

lush nyheter story relationsStrawberry Feels Forever Massagekaka, 99 SEK

Vi har krossat jordgubbar med hibiskusblommor för en fantastisk doft, medan rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör,  rättvisemärkt sheasmör och jungfru kokosolja gör huden sammetslen.

lush nyheter story relationsSå många spännande produkter! Jag har blivit helt frälst på schampokakor sedan jag först testade Montalbano för någon månad sedan – så det ska bli jättespännande. Massagekakan hoppade jag på direkt då jag länge varit nyfiken på dem och den luktar sååå gott! Har även testat rengöingen Angels on Bare Skin och ni kan nog gissa att jag tycker om den med.

Har du några favoriter från LUSH?

5 kommentarer

bohobando | Skönhet & Livsstil 28 oktober, 2015 - 19:42

Alltså deras produkter är ju så himla fina. Och doftar underbart. Loves it bara.

Silly Me 29 oktober, 2015 - 06:05

Jag älskar Lush. Deras tvålar doftar ljuvligt! 🙂

Sanna | Beauty & Bride 29 oktober, 2015 - 14:51

Åhh, dröm, så himla mycket fint 🙂
Jag älskar deras läppskrubb, det är min favoritprodukt. Använder den ett par ggr i veckan 🙂

Cajsa 29 oktober, 2015 - 16:49

Åh jag älskar Lush!! Särskilt badbomberna 🙂

Alisa 29 oktober, 2015 - 18:17

Älskar Angels On Bear Skin 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy