Lumene stödjer Rosa Bandet

av Malin
155 visningar

I år samarbetar Lumene med BRO (Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation) och bidrar till forskningen om bröstcancer. Har du ännu inte handlat något still stöd för bröstcancerforskningen har du fortfarande chansen att hjälpa till!

För varje såld Time Freeze hudvårdsprodukt, Soft Touch rengöring, CC cream eller Truly Bold & Curly Mascara bidrar Lumene med 5 kr till Bröstcancerfonden under hela oktober.

lumene rosa bandet bröstcancerfonden 2015

Lumene Soft Touch Hydrating Cleanser, 95 SEK

Lumene Soft Touch Hydrating Cleanser är en mjuk rengöringskräm som tar bort makeup, smuts och orenheter med en fyllig, lyxig konsistens. Tack vare fröolja från arktiskt lingon hjälper den till att återfukta huden samtidigt som den rengör.

Lumene Soft Touch Hydrating Toner, 95 SEK

Lumene Soft Touch Hydrating Toner är en ljuvlig toner som kompletterar din rengöring och hjälper till att återfukta huden. Detta ansiktsvatten har en sammetsmjuk konsistens som innehåller fröolja från lingon vilket hjälper till att förbättra hudens fuktbalans, och ge en skön, fräsch känsla.

lumene rosa bandet bröstcancerfonden 2015

Lumene Time Freeze Firming Day Cream, 189 SEK

Lumene Time Freeze Firming Night Cream, 199 SEK

Härlig dag- & nattkräm för att få fastare hud! Nordiskt lingonextrakt och teknologin Skin Messenger Molecules™ hjälper till att göra huden fastare och förebygga uppkomsten av fina linjer.

Denna härliga kräm är utvecklad speciellt för att hjälpa till att skydda hudens elastinfibrer så att huden håller en ungdomlig och elastisk look. Den hjälper även till att stödja produktionen av kollagen och elastin som är viktiga för att bevara hudens fasthet.

lumene rosa bandet bröstcancerfonden 2015

Lumene CC Color Correcting Cream, 99 SEK

En unik 6-i-1-kräm som ger en viktlös känsla på din hud samtidigt som den erbjuder en härlig täckning. Denna CC-kräm har 6 olika fördelar, täckning som en foundation, kan dölja mindre skavanker som en concealer, primer, ljusar upp huden, håller hela dagen och erbjuder SPF 20.

Den ger en jämn applicering, följer alla konturer i huden samtidigt som den täcker och jämnar ut mindre skavanker, ojämn ton och rodnad. För en vacker hy hela dagen!

Lumene Truly Bold & Curly Mascara, 129 SEK

Lumene Truly Bold & Curly Mascara har en rundad fiberborste som hjälper till att med ett jämnt resultat separera fransarna och erbjuda dem en härlig volym. Den fiberrika formulan innehåller syntetiska fiberer på 2 mm som hjälper till att ge fransarna en fyllig och lång look, och borsten hjälper till att böja och lyfta fransarna. För en fyllig volym utan klumpar!

2 kommentarer

Marie 28 oktober, 2015 - 10:27

Vad tycker du om rengöringen? Har hört att den är väldigt fet och kladdig men ska prova den ändå. 🙂

Molkan 28 oktober, 2015 - 15:52

Jag har ännu inte testat produkterna, återkommer när jag gjort det 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy