Morphe Brushes hos Brallis.se – Paletterna

av Malin
30 visningar

morphe brushes brallis.se För en vecka sedan skrev jag om Morphe Brushes som är nytt märke hos Brallis.se, samtidigt fick jag även hem två paletter. En ögonskuggspalett och en krämcontourpalett.

Morphe Brushes specialitet är kvalitetsprodukter utan den kostnad som man normalt betalar enbart för ett känt namn. Med Morphe Brushes får du känslan att vara en make up artist även om du inte är det! Deras styrka ligger i en stor variation av sminkprodukter och sminkborstar där du kan finna rätt produkt för din sminkrutin. Morphe Brushes smink och sminkborstar är till för dig som kräver hög kvalitet, snygg design, smink som inte är djurtestat och ett bra pris. Morphes ögonskuggpaletter är precis som sminkborstarna väl varierade och de erbjuder en mycket hög kvalitet så att du kan lita på att ditt smink sitter som det ska.” – Brallis.se

brallis.se morphe brushes

morphe brushes brallis.seMorphe Brushes 06CF – Cream Foundation/Highlight Palette, 219 SEK

Morphe Brushes 06CF – Cream Foundation/Highlight Palette är en ”all-in-one” kräm foundation/contour/highlight palette som ger dig möjlighet att skapa illusioner som tex. en smalare näsa, tydliga konturer, highlighter och komplettera dina mest fördelaktiga drag samtidigt som du kan förminska andra. Variationen av de krämiga nyanserna är fördelaktig för alla hudtoner och ansiktformer. Paletten för att skapa en illusion av en perfekt hud hela dagen.

morphe brushes brallis.se

morphe brushes brallis.se

morphe brushes brallis.seMorphe Brushes 35T – Color Taupe Palette, 249 SEK

Morphe Brushes 35T Color Taupe Palette innehåller en mix av skimrande och matt nyanser av taupe. Variera mellan brun-grått, mörk rosa, brunt, mauve och varma grå-bruna toner. En ultimat ögonskuggspalett om man tycker om neutrala användbara toner i en stilfull mix

morphe brushes brallis.seI min höstsminkning använde jag mig av ögonskuggspaletten och jag är superimponerad över pigmenteringen. Det finns en bra mix mellan skimriga och matta skuggor i de perfekta nyanserna. Jag älskar lila- och taupenyanser så denna är verkligen som gjord för mig. Contourpaletten är också rikligt pigmenterad och jag gillar den supermycket – de ljusa nyanserna är perfekta för mig som är så blek samt som den mörkaste nyansen till contour är en neutral brun färg. Och sedan att priserna är mycket överkomliga är ju ett stort plus.

3 kommentarer

Kristina 25 oktober, 2015 - 23:04

Paletten ser helt underbar ut!

Bjooti-Katta 26 oktober, 2015 - 13:12

Mmmm, mums!

Lackert 28 oktober, 2015 - 21:49

Otroligt snygg skuggpalett,borstarna ser riktigt fina ut

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy