Recension: IDUN Minerals Norrsken Foundation

av Malin
458 visningar

recension review idun minerals norrsken foundation

Applicera gärna Norrsken med IDUN Minerals Liquid foundation brush, en vinklad borste för felfri applicering.”

recension review idun minerals norrsken foundationFöre/Efter

Jag tycker

En lätt och luftig foundation som appliceras lätt på huden. Jag var så pepp på att testa den här produkten då jag älskar IDUNs övriga sortiment. Men jag måste tyvärr uttrycka min besvikelse… Trots att jag smort in ansiktet ordentligt och använt primer så lägger sig foundationen så konstigt på min hud. Jag testade även att använda den medföljande foundationborsten (annars använder jag alltid beautyblender) till, men då blev det nästan ännu värre.

Den lägger sig i alla små veck och porer, samt framhäver mina torra partier jättemycket. Jag använde “cooking/baking”-metoden under ögonen och satte foundationen med ett puder, men trots det kändes den fortfarande kladdig och fortsatte att lägga sig i veck. Tyvärr blev det heller inte bättre efter ett par timmars användning. Jag har kombinerad hy med både feta och torra partier, så denna kanske är är mer för personer med normal hy.

Det jag faktiskt gillar med produkten är förpackningarna och färgerna. Stilrena förpackningar med frostat glas och en bra pump. Jag fick hem de två ljusaste nyanserna, Jorun och Saga vilka var helt perfekta! Så är du som jag, blek till nästan genomskinlig, så är detta verkligen något att spana in. Jag skulle också säga att täckningen är lätt till medium. Den täcker röda partier och ojämnheter, men en del av min egna hy lyser igenom.

Men jag vet att Jennifer, som har normal hy, gillar den här foundationen och har gjort en first impression på den på sin youtubekanal – så om ni tror att ni har liknande hudtyp så spana in hennes video.

.

IDUN Minerals Norrsken Foundation
  • Nyanser
  • Känsla
  • Pris
  • Resultat
2.4

Beskrivning

IDUN Norrsken är helt fri från konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym, nanopartiklar och bismuth. IDUN Minerals flytande foundation ger en naturlig lyster och en viktlös känsla redan vid applicering. Täckningsgraden går att bygga gradvis beroende på önskat resultat. Norrsken består av högrenade mineralpigment och noga utvalda ingredienser som vårdar och stärker huden. Den är berikad med antioxidanten vitamin E samt nordisk lingonfröolja som återfuktar, skyddar och ger naturlig lyster.

IDUN Minerals Norrsken Foundation idunminerals.com för 299 SEK.

.

produktprover

2 kommentarer

bohobando | Skönhet & Livsstil 25 oktober, 2015 - 10:36

Jag vill sååå gärna testa den här foundationen eftersom den kommer i en såpass ljus nyans. Jag har dessutom torr hy så kanske jag upplever den annorlunda *håller tummarna* 😀

Lackert 27 oktober, 2015 - 23:27

Vad trist att den inte levde upp till förväntningarna

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy