Morphe Brushes hos Brallis.se – Borstarna

av Malin
32 visningar

morphe brushes brallis.seFör någon vecka sedan fick jag hem produkter från Morphe Brushes via Brallis.se då märket är en nyhet för webbshoppen. Jag har länge varit sugen på att testa märket – så det passade ju bra med ett utskick! Och som ni såg i min video tidigare i veckan så presterar ögonskuggspaletten superbra!

Morphe Brushes specialitet är kvalitetsprodukter utan den kostnad som man normalt betalar enbart för ett känt namn. Med Morphe Brushes får du känslan att vara en make up artist även om du inte är det! Deras styrka ligger i en stor variation av sminkprodukter och sminkborstar där du kan finna rätt produkt för din sminkrutin. Morphe Brushes smink och sminkborstar är till för dig som kräver hög kvalitet, snygg design, smink som inte är djurtestat och ett bra pris. Morphes ögonskuggpaletter är precis som sminkborstarna väl varierade och de erbjuder en mycket hög kvalitet så att du kan lita på att ditt smink sitter som det ska.” – Brallis.se

I detta inlägg kommer jag endast att visa borstarna, annars blir inlägget för långt…

morphe brushes brallis.seDe borstar jag fick hem ingår i serien Gunmetal-serien som har högblanka mörkgrå handtag. Alla dessa har syntetborst.

morphe brushes brallis.seG22 – Duo Fiber Foundation Brush, 189 SEK

G22 – Duo Fiber Foundation hjälper dig att stegvis arbeta in din foundation mjukt och behagligt i huden. Bygg stegvis upp täckningsgraden av foundation genom att ”dutta” lite extra på områden som behöver lite mer täckning.

morphe brushes brallis.seG30 – Flat Contour Brush, 159 SEK

G30 – Flat Contour är en av Morphe’s mest populära sminkborstar. Ett vitt borst med en platt topp designad för att skapa perfekta konturer. Blandar ut crème produkter utan ansträngning med sitt silkeslena och lyxiga syntetiska borst.

morphe brushes brallis.seG23 – Soft Fan Brush, 109 SEK

G23 – Soft Fan kan användas för att framhäva kindbenen vid contouring eller för att lägga ett hudutjämnande puder som tillför både lyster och ljust till ansiktet. G23 Soft Fan kan användas till bronzer, highlighter och puder.

morphe brushes brallis.seG26 – Oval Shader Brush, 189 SEK

G26 – Oval Shader är en måste borste i varje sminkväska då den med sitt mjuka och kompakta borst gör det lätt att lägga olika ögonskuggor över hela ögonlocken.

morphe brushes brallis.seG22 – Duo Fiber Foundation, G30 – Flat Contour, G23 – Soft Fan, G26 – Oval Shader

Eftersom contour- och highlighting är något jag pysslar med varje gång jag sminkar mig så passade G30 och G23 perfekt för att testa i samband med detta och jag gillar dem som attan! Riktigt mjuka och härliga! G26 var också riktigt trevlig och presterade bra (som ni också kan se i min senaste video). Enda borsten jag är lite tveksam till om jag kommer att använda är G22 eftersom jag endast använder makeupsvampar till foundation numera.

Har ni testat något från Morphe Brushes?

1 kommentar

Lackert 20 oktober, 2015 - 23:45

Dom ser riktigt snygga ut med

Svara

Skriv en kommentar

1 × 4 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy