IsaDora Nude Cushion Foundation

av Malin
72 visningar

isadora nude cushion foundationNude Cushion Foundation är en flytande foundation i ett kompaktformat!

Kompaktdosan innehåller en mjuk luftig kudde fylld med Nude Fluid Foundation, som appliceras med hjälp av en sponge-applikator. Den lättflytande texturen förenar sig perfekt med huden vid applicering och lämnar en viktlös känsla på huden för ett perfekt nude resultat.

• Snabb och enkel applicering – perfekt dosering utan onödigt överflöd
• Perfekt nude finish – ger ett “no makeup”-resultat

isadora nude cushion foundation
Tanken är också att man ska kunna fylla på Cushion-förpackningen med Nude Fluid Foundation för att slippa köpa en ny dosa varje gång. Ungefär halva flaskan av Nude Fluid går i förpackningen.

isadora nude cushion foundationJag var jättepepp på den här produkten innan jag fick hem den då allting bara jävlades med mig. Förpackningen hade läckt, färgen var waaay too dark (och då ska detta vara den näst ljusaste) och jag blev allmänt grinig. Men jag tycker att resultatet blir jättebra, så jag hoppas att jag kan få hem den ljusaste nyansen utan en läckt förpackning så lär ni få en recension med före-/efterbilder.

IsaDora Nude Cushion Foundation finns att köpa i butik nu och kostar 249 SEK.

Har du testat den här nya Nude Cushion? Vad tyckte du om den?

3 kommentarer

BEX BEAUTY 14 oktober, 2015 - 18:11

Jag är så himla ledsen för precis som för dig är nyansen fel … den ljusaste nyansen är alldeles för gul och något för mörk för mig så jag kan inte använda den alls trots att finishen och konceptet är fantastiskt. :/

Jennifer Ruuska 15 oktober, 2015 - 11:36

Jag tyckte verkligen om denna foundation och fick hem den ljusaste nyansen men den är så himla mörk vilket är supertråkigt 🙁

Sandra 18 oktober, 2015 - 04:00

Är väldigt nyfiken på den, men då jag har fet hy så är jag rädd att den “blir genomskinlig” efter någon timme.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy