Mysigaste doften i höst? – Black Musk från The Body Shop

av Malin
19 visningar

black musk the body shop

Upptäck Black Musk, den mörkaste doften i The Body Shops historia. Här har sensuell mysk bäddats in i blomster och orientaliska noter. Resultatet? En oemotståndlig kontrast mellan ljusa och mörka element.

Du kommer att lockas in av de söta noterna, men det är det tuffa hjärtat som kommer snärja dig. Mysk är en av naturens starkaste feromoner och på The Body Shop har vi skapat den mörkaste Cruelty Free-producerade mysken som står att finna, och slagit in den i några av naturens sötaste ingredienser för att skapa en sensuell och kraftull myskdoft.

“Låt dig svepas in i lockande läckra toppnoter av bambinellapäron, spetsad med rosépeppar och bergamott för att fånga rent begär. Medan du sedan fångas av ljuvt sensuell heliotrop – en berusande doft som svänger mellan marsipan och mandel – tätt ihopflätad med en stimulerande afrodisiakisk touch av lakritsrot. Låt dig förföras av djup och kraftfullt beroendeframkallande spår av varmt förtrollande svart vanilj, magnetisk svart mysk, jordig patchouli och chokladlika vetivert-noter som bas.”

black musk the body shop

Black Musk Eau de Toilette 375 kr / 60 ml
Black Musk Eau de Parfum 455 SEK / 50 ml
Black Musk Perfume Oil 315 SEK / 20 ml

Black Musk släpps i butiker och på thebodyshop.se den 27 oktober.

black musk the body shopNi som känner mig vet att jag hoppar högt för söta och fruktiga dofter, så när jag läste pressreleasen blev jag lite rädd att den skulle vara alldeles för stark och kryddig för mig – men Black Musk är helt rätt, det vore som om TBS gjort denna doft endast för mig (Pfft! Don’t flatter yourself…)

Jag älskar den i vilket fall!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy