Personlig bloggalmanacka

av Malin
34 visningar 1 Minuter läsning

personlig almanacka molkan skönhetsblogg personlig almanacka molkan skönhetsblogg

Idag gjorde jag en beställning på personligalmanacka.se då jag känner att jag har saknat något att skriva ned allting i till bloggen, visst.. man har ju datorn och mobilen – men ibland känner jag bara för att skriva ned saker för hand. Plus att en almanacka blir en bra översikt på var, när och hur blogginläggen ska läggas upp för att det ska bli en rolig mix.

Att organisera och planera är något av det roligaste jag vet ♥

.

Bilderna har jag gjort i Photoshop, snygga va?

2 kommentarer

Vesna 10 oktober, 2015 - 20:20

Jättefint! 🙂 Tänkte om att göra en för mig själv, behöver en ny 🙂

bohobando | Skönhet & Livsstil 10 oktober, 2015 - 21:37

Ah, jag beställer också från dem. Kan sitta i timmar och pilla med designen men sedan är almanacken verkligen precis så som jag vill ha den under resten av året. Riktigt bra tjänst!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer