Har du gjort en rosa handling?

av Malin
66 visningar

Som vi alla vet är oktober den rosa månaden, där vi uppmärksammar bröstcancer och många företag samlar in pengar till Rosa Bandet och Bröstcancerfonden. Många av oss, inklusive jag själv, har någon i vår närmaste krets som har drabbats och därför är det självklart för mig att bidra till forskningen.

rosa bandet bröstcancerfonden #enrosahandling garnier tweezerman essie

“Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor. Cirka 8 000 drabbas årligen i Sverige. Mellan 5 och 10 procent av fallen beror på ärftlighet. Du kan inte själv ha orsakat sjukdomen, du har inte blivit smittad och du kan inte smitta andra.”BRO

rosa bandet bröstcancerfonden #enrosahandling garnier tweezerman essie

Garnier Micellar Cleansing Water, 79 SEK

Garnier Micellar rengöringsvatten med micellärteknologi drar till sig smuts och make-up som en magnet. En av mina favoritprodukter för att enkelt ta bort smink. 400 ml räcker till ca. 200 appliceringar, så den är så prisvärd! Ditt köp bidrar med 5 kr till bröstcancerfonden.

rosa bandet bröstcancerfonden #enrosahandling garnier tweezerman essie

Tweezerman Pink Neon Great Grip Lash Curler, ca. 199 SEK

Tweezerman lanserar, i begränsad upplaga, Breast Cancer Awereness Limited Edition Precision in Pink Neon Great Grip Lash Curler (försök att säga det snabbt en gång…) för att hedra och stödja kampen mot bröstcancer. En snygg Hope-berlock medföljer. Ditt köp bidrar med 10% av produktens pris till Rosa Bandet.

rosa bandet bröstcancerfonden #enrosahandling garnier tweezerman essie

essie Nail Polish (Pink Collection), 129 SEK /st

I år stödjer essie Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj med lack ur deras rosa kollektion; Romper Room, Fiji, Ballet Slippers, Muchi, Muchi, Spaghetti Strap, Mademoiselle, Sugar Daddy, Pink Diamond, Status Symbol, Funny Face och Bachelorette Bash.

Du får dessutom minilacket Watermelon i speicalutgåva (på bilden ovan) när du köper något av lacken. Använd hashtagen: #enrosahandling för att dela med dig av din rosa handling. Ditt köp bidrar med 10 kr/sålt lack till cancerforskningen.

essie #enrosahandling rosa kollektion rosa bandet bröstcancerfonden 2015Romper Room, Fiji, Ballet Slippers, Muchi, Muchi, Spaghetti Strap, Mademoiselle

essie #enrosahandling rosa kollektion rosa bandet bröstcancerfonden 2015Sugar Daddy, Pink Diamond, Status Symbol, Funny Face, Bachelorette Bash, Watermelon

.

Rosa Bandets hemsida kan du läsa mer om vilka produkter man kan köpa för att stödja kampanjen.

Vad blir din #rosahandling?

1 kommentar

Sandra 18 oktober, 2015 - 03:51

Älskar när företag engagerar sig i det här 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy