Fräscha basnyheter från The Body Shop

av Malin
18 visningar

FRESH-NUDE-FOUNDATION-Group-Shot

Visst letar man alltid efter den perfekta basen? Då kanske Fresh Nude Foundation från The Body Shop blir en ny favorit?

“Att välja rätt nyans på foundation kunde vara en jobbig upplevelse. Nu är det som en inbjudan att resa jorden runt! The Body Shop introducerar Fresh Nude Foundation, 16 semimatta, globetrottande nyanser med SPF 15 som inspirerats av naturen och omfattar ett brett färgspektrum. Från ljusaste Chelsea Porcelain till medium Santorini Sunset och mörkaste Tuscany Chestnut.”

Feelgood formula
Formulan är mild och låter huden andas, med en lätt touch av rosenvatten och 100% ekologisk aloe vera för fräsch fuktighetsbevaring. Täpper inte till porerna och är lämplig även för känslig hud.

Nude Glow Finish
Vår blandning av rena pigment och ljus-reflekterande partiklar ger dig en naturligt semimatt finish med subtil lyster. Täcker lätt till medium och är lätt att bygga på. Färgen du applicerar på morgonen håller sig på plats hela dagen.

245 SEK / 30 ml

Shade-Adjusting-Drops---Darkening-BOTTLE-Lid-On

Och hittar du inte rätt nyans av Fresh Nude Foundation så lanseras också Shade Adjusting Drops, droppar med både uppljusande och nedmörkande egenskaper för att kunna anpassa din foundation till just din färg. Något som några enstaka lite dyrare märken erbjuder. Jag bara gått och väntat på hos någon av “budget”-märkena ska komma med detta!

“Med 7 000* olika hudtoner hos jordens befolkning är det inte konstigt att kvinnor kämpar för att hitta rätt nyans på sin foundation. Det är därför The Body Shop har skapat NYHETEN Shade Adjusting Drops – en smart, enkel och effektiv lösning för att du aldrig igen ska behöva nöja dig med en nyans som bara känns nästan rätt.”

Ljus till medium hudton
Problem: Din nyans av foundation kan se för mörk eller orange ut.
Lösning: Använd Lightening Shade Adjusting Drops för att skapa den perfekta nyansen.
Hur funkar det? En koncentration av vita och rosa pigment hjälper till att ljusa upp, samtidigt som den gula tonen i ljusa till medium-foundations neutraliseras.
Dosering: 1 droppe = 1/2 nyans ljusare.

Mörk till mycket mörk hudton
Problem: Din foundation kan se för ljus eller dammig ut.
Lösning: Använd Darkening Shade Adjusting Drops för att skapa den perfekta nyansen.
Hur funkar det? En koncentration av svarta och röda pigment hjälper till att göra nyansen mörkare, samtidigt som det naturliga djupet i mörka foundationnyanser bevaras.
Dosering: 1 droppe = 1/2 nyans mörkare.

195 SEK / 30 ml

.

Vad tror ni om detta? Något ni blir sugna på?

.

Båda produkterna lanseras den 12:e oktober både i butik och online.

1 kommentar

Annika 8 oktober, 2015 - 16:20

Ja, jag blev lite sugen att testa. Har torr hy och mår klart bäst utan foundation vintertid(underlag spelar ingen roll, det bara är så har jag märkt. Dock gillar jag inte det jag ser i spegeln utan smink så det är lite moment 22 det där, haha..Står att den är fuktighetsbevarande och jag tänker att det kanske funkar för mig till vardags då. På fest vill jag har mer täckning.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy