Nytt från LUSH

av Malin
74 visningar 2 Minuter läsning

lush don't look at me montalbano ansiktsmask schampokakaIgår var jag inne på LUSH vid Centralen och spanade på alla roliga nyheter (både Halloween- och julkollektionen är helt amazing!), men det jag var mest sugen på var deras schampokakor och en ny ansiktsmask. Så fick det bli.

lush don't look at me montalbano ansiktsmask schampokakaMontalbano Shampokaka, 99 SEK

Lös problemet med denna citrus-schampokaka som lovar seriöst mycket glans till håret. Gröna oliver förbättrar styrkan på håret medan rengörande rosmarin, siciliansk citronolja och färsk pressad citronjuice får håret att skina från rot till topp.

lush don't look at me montalbano ansiktsmask schampokakaDon’t Look at Me Färsk Ansiktsmask, 125 SEK

Vi kom på dig med att titta. Det var den föryngrande ansiktsmasken, eller hur? Med rengörande citronjuice och malt ris, kan vi inte klandra dig! Applicera ett generöst lager av denna vibranta blåa mask över kropp eller ansikte (eller både och). Låt verka i 10-15 minuter och skölj sedan av.

lush don't look at me montalbano ansiktsmask schampokaka

Var givetvis tvungen att testa ansiktsmasken med en gång och jag måste säga att den var superhärlig! Känner mig otroligt fräsch och ren i ansiktet utan att jag blev torr eller att det stramar efteråt. Schampokakan kunde jag inte heller låta bli att testa med en gång, luktar som ett citronparadis i duschen ♥

Varför gillar jag LUSH? Deras produkter inte är testade på djur, deras produkter är färska och ekologiska och många av produkterna är även vegan- & vegeterianvänliga. De jobbar också för mänskliga rättigheter och återvinning. Jag gillar även att de inriktar sig på bra produkter och ingredienser istället för hyperstylade förpackningar.

Produkterna finns att köpa i butik eller på lush.se.

1 kommentar

Lackert 6 oktober, 2015 - 22:49

Bara den härliga fräscha färgen på masken piggar ju upp 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer