How to: It’s my Birthday

av Malin
62 visningar 2 Minuter läsning

Här kommer en steg-för-steg guide på sminkningen jag gjorde på min födelsedag, It’s my Birthday. Jag hoppas ni gillar det!

motd it's my birthday tutorial pictorial guide sminkningI den här sminkningen har jag använt mig av bl a. IsaDora Eye Color Bar – 63 Autumn Leaves och även MAC Dazzleshadow – Feel The Fever.

motd it's my birthday tutorial pictorial guide sminkning

 1. Börja med att packa på skugga nummer 3 från Autumn Leaves-paletten på ögonlocket.
  .
 2. Applicera sedan skugga nummer 5 i det yttre V:et med en mindre rund pensel för att få intensitet i färgen.
  .
 3. Applicera skugga nummer 6 med en fluffig pensel i globlinjen för att blanda ut och få bort skarpa kanter.
  .
 4. Gör sedan samma sak under ögat med skugga nummer 3 in mot ögonvrån, skugga nummer 5 i ytterkanten och sedan skugga nummer 6 för att blanda ut och mjuka upp kanterna.
  .
 5. Applicera sedan MAC Dazzleshadow i yttre ögonvrån både över och under ögat med ett finger. För highlight, applicera skugga nummer 2 på brynbenet och i inre ögonvrån.
  .
 6. Applicera sedan valfri eyeliner med vinge, här har jag använt mig av IsaDora Perfect Contour Kajal Waterproof – 42 Lavender. Avsluta sedan med mascara på över- och underfransarna och lösögonfransar.

motd birthday mac nyx l'oréal isadora makeup sminkning

2 kommentarer

jasmin 28 september, 2015 - 12:43

å jag som undrade hur du hade gjort den igår som kom den upp ida va skoj! skall göra denna makeupen bara köpa de som behövs super fint,verkligen.
du e så grym bloggare för visar så noga allt inte bara lägger upp en smink bild utan visar hur man kan göra den också så viktigt för oss som vill försöka Härma till de,blir mkt lättare då.
följer dig varje dag du e super

Lackert 1 oktober, 2015 - 17:34

Galet snyggt och jätte läckert med den blåa eyelinern

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer