IsaDora Eye Color Bar – Autumn 2015

av Malin
53 visningar

isadora eye color bar autumn höst 2015IsaDoras Eye Color Bar för hösten släpptes tidigare i september heter Autumn Leaves och Grey Temptation. Paletterna innehåller totalt 6 skuggor vardera varav 5 stycken är skimriga/frostiga och 1 matt skugga per palett.

isadora eye color bar autumn höst 2015
IsaDora Eye Color Bar – 63 Autumn Leaves

En varm palett i krämiga nyanser av brons, grönt och brunt inspirerad av höstens skiftande löv. De jordnära tonerna matchar perfekt med såväl en klassisk höstgarderob som en boho chic höstlook.

isadora eye color bar autumn höst 2015

IsaDora Eye Color Bar – 64 Grey Temptation

En palett i kalla nyanser av grått, blått, vitt och svart. Satsa på mjukt sotade ögon i grått för en soft vardagslook eller skapa en chic festlook med de mörkare nyanserna, mixa och matcha de olika nyanserna för att få till just din favoritmakeup.

isadora eye color bar autumn höst 2015Två schyssta paletter som för mig fungerar perfekt till vardags trots de lite mörkare och dovare färgerna. Jag gillar att sminka mig med dessa kombinationer på hösten! Båda paletter har bra pigmentering (är tyvärr på turné så jag har ingen möjlighet till att swatcha dem, men hos Killer Colours hittar du bra swatches!) och är lätta att jobba med.

Vilken är din favorit?

Paletterna finns att köpa på bl a. Kicks och kostar 149 SEK /st.

2 kommentarer

jasmin 27 september, 2015 - 21:06

smashbox nya palette har du den?tuturial gärna på den

Svara
Lackert 1 oktober, 2015 - 14:25

Super fina

Svara

Skriv en kommentar

16 − 5 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy