Sephora AW/15

av Malin
19 visningar

Härom dagen fick jag hem lite nyheter från butikskedjan Sephora. De har nu utökat sitt egna varumärke med sminknyheter, men också fått in lite höstnyheter från diverse andra märken som de säljer.

sephora nyheter marc jacobs beautyblender

Sephora Konjac Cleansing Sponge, 130 SEK

En mjuk tvättsvamp som består av naturliga ingredienser av hög kvalitet som rensar och avlägsnar döda hudceller och ger en mjuk och skinande ren hud. Konjac cleansing sponge är tillverkad av 100 procent naturlig konjakrot från idylliska Jeju Island i Korea och är naturligt djuprengörande för huden.

Konjakroten är naturligt basisk och genom att använda den mot huden så balanserar den pH-värdet och oljan i huden samtidigt som den tar bort föroreningar och berikar huden med protein, kolhydrater, järn, fosfor, koppar, zink, folsyra, vitamin A, vitamin E, vitamin D, vitamin C och flera B vitaminer. Svampen kan användas i ansiktet och nacken.

Konjac cleansing spongen innehåller inga parabener, sulfat eller ftalater.

sephora nyheter marc jacobs beautyblender

Sephora Highlight Lowlight Face Contour Duo, 165 SEK

Ett dubbelt contouringstift med mjuk formula i två färger. Den lättapplicerade formulan gör det enkelt att skapa ett skulpterat utseende med prefekt skuggkombination. Den moderna matta highlightern attraherar ljus och lyster medan den mörkare skuggan både smalnar, formar och definierar ansiktet på ett naturligt sätt. Applicera direkt på ansiktet och blanda med fingrar eller borste. Finns i fyra färger; light, medium, tan och deep.

sephora nyheter marc jacobs beautyblenderVictorian Cottage 230 & My Teddy Bear 289

Sephora Colorful Long-Lasting Eyeshadow, 99 SEK

Ögonskuggor som innehåller en Color Eye Last sammansättning med upp till 70 procent pigment-, pärl- och shimmerpartiklar som gör att ögonskuggan skapar en fin, heltäckande och långvarig färg. Mikropigmenten gör att ögonskuggan är ovanligt lätt att applicera och ger en jämn och fin struktur.

Ögonskuggan finns tillgänglig i ett brett urval av härliga färger och nyanser.

sephora nyheter marc jacobs beautyblenderMedium Brown

Sephora Brow Thickener, 99 SEK

Denna Brow Thickener gör det möjligt att strukturera, intensifiera och markera ögonbrynen. Formulan består av ett lätt puder som smälter fint ihop med det naturliga håret och skapar en naturlig och sofistikerad look. Applikatorn kan användas både för att skapa tunna linjer som markerar ögonbrynen och för tjockare linjer som fyller ut och ger ögonbrynen volym. Parabenfri. Finns i tre färger; blonde, medium brown och brunette.

sephora nyheter marc jacobs beautyblender

Beautyblender Micro.Mini, 130 SEK

Denna duo med mini-applikatorer fördubblas i storlek när de blir fuktiga och kan användas till både contouring, highlighting och för att applicera smink på de mindre områdena i ansiktet. De är perfekta för att använda vid ögonvrån, ögonbrynen, sidorna på näsan och kinderna. Materialet är designat med en öppen cellstruktur som gör att applikatorerna fylls med en liten mängd vatten när man blöter dem. Detta gör att produkterna stannar på ytan istället för att absorberas och gör att man undviker att slösa produkt.

sephora nyheter marc jacobs beautyblenderViolet Femme

Marc Jacobs Highliner, 225 SEK

En vattenfast gel-highliner som skapar en intensiv och långvarig färg. Formulan är smidig att applicera och gör det möjligt för precision och ett fläckfritt resultat. Den inbyggda pennvässaren ser till att stiftet alltid har en perfekt spets och att den är klar att använda. Finns tillgänglig i 15 olika nyanser.

sephora nyheter marc jacobs beautyblenderEtt härligt gäng produkter som jag bara längtar efter att få sätta tänderna (borstarna) i! Jag tycker att det är jätteroligt att Sephora sjävla satsar på sitt egna varumärke och tar fram roliga produkter. Och att Marc Jacobs-pennan var i min absoluta favoritfärg gjorde ju ingenting heller…

Har ni spanat in något av Sephoras nyheter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy