molkan malin hartzell damernas värld

Hej och välkomna till min nya skönhetsblogg!

Jag heter Malin Hartzell, är utbildad fotograf och är 28 år (om en vecka) och kommer från de småländska skogarna, numera bosatt i fjällen. Min passion för skönhet och smink växte fram ur en lång och tråkig period av depression och ångest då jag ville få utlopp för min kreativitet. Sedan januari 2013 har jag bloggat om skönhet och smink på min blogg molkan.se som jag precis lämnat bakom mig för en ny spännande tid här på Damernas Värld.

Jag kommer att bjuda på sminkningar, tutorials, nyheter och annat roligt!
Hoppas att ni vill hänga med mig ♥

Följ min blogg med Bloglovin

4 kommentarer

Johanna 19 september, 2015 - 12:17

Välkommen till oss 😀

Svara
molkan 19 september, 2015 - 12:36

Tack <3

Svara
Sanna | Beauty & Bride 22 september, 2015 - 09:21

Stort grattis Malin! Det är du sannerligen värd 🙂

Svara
Lackert 23 september, 2015 - 22:55

Grattis! Följer så klart med hit 🙂

Svara

Skriv en kommentar

5 × 3 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy