Ny hudvårdsserie från The Body Shop – Oils of Life™

av Malin
29 visningar

I dagarna lanserades The Body Shops nya hudvårdsserie Oils of Life™, en daglig hudvårdsserie som friskar upp huden, vårdar och mjukgör, tar fram lystern och dämpar hudens tecken på åldrande.

the body shop oils of life

Varje produkt i den här nya superserien innehåller en expertblandning av tre fantastiska fröoljor, kända för sina förmågor att vårda och friska upp huden. Fröolja av svartkummin från Nildalen i Egypten – känd för sina höga halter av antioxidanter, fröolja av nypon från kullarna kring Anderna i Chile – rik på omega 3 och 6 och fröolja av kamelia från de ständigt gröna träden i Kina – naturligt rik på näringsrika oljesyror.

the body shop oils of life

Oils of Life™ Intensely Revitalising Gel Cream, 375 SEK / 50 ml

Genom att inkludera den kraftfulla oljeblandningen i daggfräsch gelékräm med lystergivande mikropärlor, har ett lättare alternativ till den uppfriskande krämen skapats.

Direkt: huden känns fuktighetsbevarad och smidig.
Efter 4 veckor: huden har naturlig lyster, känns lenare och mer uppfriskad.

Från ögonblicket den nuddar ansiktet smälter Intensely Revitalising Gel-Cream in i ansiktet och lämnar efter sig en fräsch och lätt finish, utan oljighet.

the body shop oils of life

Oils of Life™ Intensely Revitalising Cream, 375 SEK / 50 ml

Innehåller tre fantastiska fröoljor (svartkummin, nypon och kamelia), kända för sina underbart vårdande egenskaper. Den här silkesmjuka krämen med mikropärlor är en daglig hudvårdare som friskar upp huden och minskar intrycken av åldrande.

Direkt: huden känns vårdad, smidig och len.
Efter 4 veckor: minskade tecken på åldrande och av fina linjer, ökad upplevelse av naturligt lyster.

Njut av den underbara känslan: från ögonblicket den rör ansiktet smälter Intensely Revitalising Cream in i huden. Efter sig lämnar den en lätt och behaglig finish, utan oljighet.

the body shop oils of life

Oils of Life™ Intensely Revitalising Facial Oil, 450 SEK / 30 ml

The Body Shop har skapat en ansiktsolja som är intensivt uppfriskande och vårdande, som tar fram lystern och minskar tecken på åldrande. Njut av en underbar upplevelse gjord på 99% naturliga oljor. Den lätta och sköna Intensely Revitalising Facial Oil smälter in i huden och ger en silkeslen finish. Det är inte ett mirakel – men nästan!

the body shop oils of life

Oils of Life™ Intensely Revitalising Essence Lotion, 225 SEK / 160 ml

Genom att blanda den här kraftfulla oljeblandningen till en unik vatten-olja-sammansättning har The Body Shop skapat ett essentiellt steg i hudvårdsrutinen. Efter rengöringen använder du en daglig lotion som ger omedelbart resultat, samtidigt som huden förbereds för nästa steg i hudvårdsrutinen.

Direkt: huden känns fuktighetsbevarad och mjukare.
Efter 4 veckor: huden har mer lyster och känns jämnare.

Med sin unika bi-phase-sammansättning kombinerar Intensely Revitalising Essence Lotion på ett fantastiskt sätt fräschören hos vatten med den vårdande känslan från oljan. Resultatet är en lätt och fräsch konsistens som bara glider in i huden och gör den underbart mjuk utan att kännas oljig.

the body shop oils of life

En onekligen härlig och väldigt passande hudvårdsserie så här inpå hösten och vintern när vädret blir kyligare och många blir torra. Förpackningarna är otroligt fina och själva produkterna känns lyxiga.

Är detta något för dig?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy