Nytt från Smashbox

av Malin
16 visningar

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow techI helgen hämtade jag ut en väldigt roligt paket med några nyheter från Smashbox. Då jag aldrig testat något från märket men suktat efter många produkter under årens gång så kan jag säga att jag blev rätt exalterad!

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow tech

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow tech

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow tech

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow tech
Double Exposure Eye Shadow Palette, 380 SEK

“Den här fantastiska paletten är inspirerad av en riktig fototeknik som kallas “multiexponering”. Det innebär att slutaren öppnas flera gånger för att ta flera bilder i rad. Man fångar en sekvens som visar hur ett ögonblick förvandlas – det är verkligen kraftfullt. Den här paletten handlar om kraften i förvandling.” – Davis Factor, grundare till Smashbox och fotograf.

Avancerade pigment som ger magiska resultat. Den här tekniken skapar flera olika effekter när skuggan blir blöt, och gör att skuggorna kan förvandlas på ett av fyra sätt. Så 14 skuggor blir egentligen 28 färger – allt i en enda palett.

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow tech

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow techCamera Ready BB Water SPF 30, 375 SEK

Smashbox presenterar sin enda BB-kräm med en vattenliknande konsistens som ger flera fördelar i bara en droppe. Varför bli blöt? Den inbyggda primervattentekniken innebär en konsistens som liknar flytande silke – den fullkomligen glider på ansiktet och blandas enkelt ut med huden. Eftersom den inte innehåller alkohol torkar den inte ut, spricker eller lägger sig i veck. Den otroligt återfuktande och oljefria formeln skapar även en skir, strålande finish som älskar din hud oavsett ljus.

Den innehåller ett genombrottssystem som frigör pigment i vatten. Den stora fördelen; en BB-kräm som återfuktar huden hela dagen och skapar en halvmatt hud som samtidigt har konturer. Bara ett par droppar skapar en naturlig look som fortfarande döljer ojämnheter. Bygg upp för mer täckning. Plus de exklusiva Photoset Polymers – tagna från ett tekniskt “vätskebandage” – som gör att den håller från morgon till kväll.

Camera Ready BB Water kommer i 7 färger, från Fair till Dark.

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow tech

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow tech

Brow Tech Matte Pencil, 200 SEK

En ögonbrynspenna med en superfin spets som gör det enkelt att fylla i glesa bryn på ett naturligt sätt. Håller länge. Flyter inte ut. Vattenfast. Tål fukt och svett. Finns i fyra färger; Blonde, Taupe, Brunette och Dark Brown.

“Ögonbrynen är det första jag ser – har de rätt form ramas ansiktet in och får dig att se yngre ut. Du behöver dessutom mindre makeup med fina bryn. De kan verkligen förändra ansiktet.” – Davis Factor, fotograf och grundare.

smashbox kicks nyheter double exposure bb water brow techJag är superpepp på att testa alla dessa då jag verkligen älskar udda basprodukter, bryn och roliga ögonskuggor. Hur coolt låter det inte att bara kunna blöta skuggorna för att få en annan finish eller blir intensivare utan att förstöra dem.

Har ni testat någon av Smashbox nyheter?

Smashbox Cosmetics kan köpas på kicks.se eller i butik.

1 kommentar

Lackert 16 september, 2015 - 21:29

Kan ju säga att dessa bilder väckte ett starkt habegär av skuggpaletten 🙂 Den ser magiskt ut, så snygg

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy