Molkan intervjuar: Jennifer Ruuska

av Malin
24 visningar

Näst ut i min serie av härliga skönhetsbloggare som bör lyftas fram mer är Jennifer Ruuska, en otroligt duktig makeup artist. Bloggen fylls av fina bilder och massor av härlig inspiration. Jennifer har även en YouTube-kanal som jag tycker att ni ska spana in!

Berätta gärna lite om dig själv. Vem är du? Hur ser din livssituation ut? Och vad är dina framtidsmål?

Jag är 22 år och bor i Stockholm. Är utbildad makeup artist och jobbar på The Body Shop sen några månader tillbaka. Jag älskar allt som har med skönhet att göra! Tillsammans med bloggen driver jag också en YouTube-kanal där man får se lite mer av vem jag är. Förutom mitt stora intresse för skönhet så är jag även hundgalen och spenderar mycket av min lediga tid att träna med min lilla vovve här hemma.

molkan intervjuar jennifer ruuskaFoto: Jennifer Ruuska

Hur länge har du bloggat om skönhet och smink? Och vad får dig att vilja fortsätta?

Jag har bloggat i en massa år och kommer inte ens ihåg när jag började, men jag startade upp min skönhetsblogg i februari 2011. Det som får mig att vilja fortsätta är mitt intresse för skönhetsprodukter, jag älskar att hela tiden testa det senaste inom sminkvärlden och älskar att kunna dela med mig av det.

Hösten/vintern 2015 bjuder på många roliga produktsläpp och nyheter inom skönhet, vad ser du mest fram emot?

Jag är som vanligt väldigt taggad på julen. Det är alltid lika roligt när märken kommer ut med speciella produkter för julen som gör att man får extra mycket julkänsla. Eftersom att jag jobbar på the body shop så ska det såklart bli jätteroligt med deras kommande julkollektion men också att de kommer med massa roliga sminknyheter.

Och på tal om AW/15, vilka är dina bästa skönhetstips inför säsongen?

Jag säger kör på precis som du vill! Men någonting som jag själv älskar för hösten är ett par mörklila bäriga gärna matta läppar.

molkan intervjuar jennifer ruuskaJennifers favoritprodukt Lumenes Longwear Blur Foundation

Har du någon eller några favoritprodukt just nu?

Min stora favorit just nu är Lumenes Longwear Blur Foundation som ger den där perfekta finishen och håller hela dagen.

Vilka tre skönhetsbloggare skulle du vilja lyfta fram och varför?

Trots att jag själv är skönhetsbloggare så läser jag faktiskt inte så många bloggar. En tjej som jag vill lyfta är Frida Skoglund för att hon är en riktigt härlig tjej som alltid gör supersnygga sminkningar och alltid inspirerar mig. Hon är också makeup artist och lägger därför alltid upp bilder på riktigt snygga sminkningar.

Vad är det bästa med att skönhetsblogga?

Det bästa är faktiskt att få träffa alla andra underbara skönhetsbloggare på olika event! Jag tror faktiskt att inom bloggvärlden så är skönhetsbloggare de trevligaste och snällaste människorna och jag har alltid supertrevligt på de event som jag går på. Sen är det såklart alltid roligt att få umgås med människor som har samma intresse som en själv.

molkan intervjuar jennifer ruuskaJennifer var på IsaDora’s event i början på september och fick med sig lite höstnyheter, läs mer här!

Vilken eller vilka skönhetstrender kommer du aldrig att haka på oavsett hur ”inne” det blir?

Någonting som blivit riktigt populärt den senaste tiden är ju contouring, alltså när man skulpterar ansiktet med smink. Speciellt contouring där man gör det väldigt extremt och med väldigt mycket smink. Jag har faktiskt riktigt svårt för den trenden. Det ser bra ut på bild men blir alldeles för mycket i verkligheten.

Tre snabba:

Mörka läppar eller Mörk ögonsminkning
Rouge eller Solpuder
Handvård eller Hudvård

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy