L’Oréal Paris True Match i ny förpackning

av Malin
60 visningar

l'oréal paris true match foundation ny förpackningTrue Match Foundation fyller i år 10 år och det firar L’Oréal Paris med att uppdatera förpackningen på storsäljaren. Förut såg flaskan ut så här, men nu har man alltså gjort om förpackningen och även förbättrat formulan på sjävla produkten.

l'oréal paris true match foundation ny förpackningFlaskan har fått den klassiska fyrkantiga formen med nyansklisterlappar ovanpå

l'oréal paris true match foundation ny förpackningSka jag vara ärlig känns konsistensen lite rinnigare än förut…

l'oréal paris true match foundation ny förpackningFör mig har väl inte förpackningen på foundation jättestor betydelse, jag tycker mest att den bör vara praktisk och att de ska ha en pump. Fördelen är att dessa får plats perfekt i min sminkväska, vilket de gamla inte gjorde utan att ta i.

Vad tycker du om förändringen? Bättre eller sämre?

1 kommentar

Alexandra 15 september, 2015 - 14:57

Har inte testat True Match men har tänkt att jag ska göra det länge. Det känns som en ikonisk foundation som man bara måste ha testat en gång. Den nya flaskan är snyggare i mitt tycke!

Svara

Skriv en kommentar

fem × fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy