Home details

av Malin
3 kommentarer 9 visningar

Jag älskar att ha fint runt omkring mig och just nu är jag så nöjd och trivs så bra. Skruvade upp tavellister i köket och fyllde dem härom dagen och igår köpte jag nya rosor. Jag blir lycklig i själen. Nu väntar jag bara på den nya sängen som verkligen var ett klipp. Det är detaljerna som gör det…

3 kommentarer

Dess/Drömteori 10 september, 2015 - 21:27

Älskar Medaljongtapeten!

Svara
Mandosa - Mode & Skönhet 11 september, 2015 - 10:34

åh så fint! 🙂

Svara
Lackert 11 september, 2015 - 23:13

Wow så fint du har det

Svara

Skriv en kommentar

nio − tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy