En spännande nyhet som vi fick ta del av på #DBpalma15 var Daisy Beauty‘s egna tv-satsning ‘No Bullshit‘ och som jag skrev i inlägget så kommer avsnitten att släppas på Daisys egna youtubekanal eftersom ingen vanlig tv-kanal förstår att vi (gemene man och kvinna) behöver reda ut alla dessa begrepp, myter och fördomar inom skönhetsbranschen.

Vad är det du kletar på huden eller i håret varje dag? Gör det någon skillnad? Vad är Parabener och vilken effekt har det egentligen på skönhetsprodukter? Är du sugen på att få svar på alla dina skönhetsfrågor? Spana då in NO BULLSHIT – Bara fakta om skönhet på Daisy Beauty’s youtubekanal nu!

Fördelen med att vara skönhetsbloggare är just att jag blir inbjuden till olika event och får lära mig så mycket matnyttigt och självklart vill jag dela med mig av den informationen jag får till mina läsare som är lika intresserad av detta som mig.

Men visst skulle vi vilja se detta på tv också? Jag tror verkligen att det behövs!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy