The Body Shop Spa of the World™ – Skönhetshemligheter från hela världen

av Malin
163 visningar

Förra veckan lanserade The Body Shop sin nya lyxiga Spa-kollektion – Spa of The World, med inspiration från hela världen. Här hittar du de finaste naturliga ingredienser, ljuvliga konsistenser och skira dofter, allt för att ta kropp och sinne på en ultimat sparesa.

Kollektionen består av tre serier med olika inriktningar;

RELAXING BODY RITUAL
  • – Ett perfekt sätt att varva ner, koppla av och hitta lugn i kropp och sinne.
REVITALISING BODY RITUAL
  • För att friska upp ett trött sinne och en trött kropp.
BLISSFUL BODY RITUAL
  • – Den riktiga lyxen: ultimat lycka för hela kroppen.
the body shop spa of the world

RELAXING BODY RITUAL

African Ximenia Scrub, 295 SEK / 350 ml
I Afrika kallas ximeniaträdet ibland för “livets träd” tack vare de mjukgörande egenskaperna som dess olja har. Den här mjukgörande skrubben ger en härlig exfoliering som lämnar en len hud efter sig.

Himalayan Charcoal Mask, 225 SEK / 200 ml
Träkol är en asiatisk hemlighet som har använts för att dra ut orenheter och verkligen göra rent på djupet. När du har rengjort huden, använd en Body Brush för att pensla ett tunt lager på huden och låt den torka i tio minuter. Skölj noggrant av med varmt vatten och njut av en ren hud med härlig lyster.

Egyptian Milk & Honey Bath, 95 SEK / 250 g
Ett avkopplande bad med mjölk och honung! Det är ett klassiskt bad, känt ända sedan Kleopatra använde sig av det i antikens Egypten. Här i lätthanterlig pulverform. Så snart du häller en skopa av det här krämigt väldoftande pulvret under rinnande vatten kommer du känna hur doften för dig bort till en annan värld, en värld av avkoppling. För ett komplett lyxbad, värdigt en legendarisk skönhet, häll fem skopor under rinnande varmt vatten och rör runt tills det lösts upp.

French Lavender Massage Oil, 195 SEK / 170 ml
Lavendelns avkopplande egenskaper välkända sedan länge. Redan på 1300-talet i Frankrike krävde Karl IV att hans kuddar skulle fyllas med lavendel för att hjälpa honom att sova gott. Massera in oljan på huden för att ge både kropp och sinne avkoppling.

the body shop spa of the world

Japanese Camellia Cream, 325 SEK / 350 ml
Olja av den eleganta kameliablomman har använts av kvinnor ända 700-talet för att milt mjukgöra och fuktighetsbevara huden. Den här lyxigt sammetslena krämen gör huden ljuvligt len och ger en underbart mild doft.

the body shop spa of the world

REVITALISING BODY RITUAL

Dead Sea Salt Scrub, 295 SEK / 350 ml
Salt från Döda Havet innehåller höga halter av mineraler och har grova saltkristaller. Resultatet blir en uppfriskande skrubb som verkligen fräschar upp huden. Massera energiskt in på fuktad hud för en ultimat uppfriskning.

Moroccan Rhassoul Body Clay, 225 SEK / 200 ml
Transformera ditt badrum till ett marockanskt hammam! Rasul är en mineralrik lera som länge har använts av marockanska kvinnor för att göra huden smidig. Den stelnar när du applicerar den och stramar åt huden. Applicera ett tunt lager, låt torka i tio minuter och skölj med kallt vatten för att få maximal effekt på huden.

Thai Lemongrass Massage Oil, 195 SEK / 170 ml
Det är få ingredienser som kan friska upp sinnet som citrongräs. Citrongräs har använts inom traditionell thaimassage i århundraden för sin uppfriskande effekt på kropp och sinne. Massera in på huden, och fokusera på pressurpunkterna – och andas djupt in den aromatiska doften för att känna den omedelbart uppfriskande effekten.

the body shop spa of the world

BLISSFUL BODY RITUAL

Polynesian Monoi Radiance Oil, 225 SEK / 170 ml
De polynesiska kvinnorna har använt monoi, en högt värderad blandning av kokosnötsolja och blomman tahitigardenia, i över tvåtusen år för dess förmåga att ta fram huden lyster och ge håret glans. Det är en otroligt användbar och bra produkt – massera in den på fuktad hud eller kamma den genom torrt och skadat hår när det är torrt.

Hawaiian Kukui Cream, 325 SEK / 350 ml
De hawaiianska kvinnorna har utsatts för den obevekliga solen i generationer. Deras lösning är att använda kukuiolja för att vårda huden. Den är extremt fuktighetsbevarande och gör huden underbart mjuk med fin lyster.

Tahitian Orchid Massage Oil, 195 SEK / 170 ml
På Tahiti används vaniljorkidé blandad med ylang-ylang och patchouli som en uppskattad olja inom traditionell massage. Den har både lockande sensuell doft och underbara egenskaper.

the body shop spa of the world

Behöver jag säga att alla produkter skriker ren lyx? Jag tycker verkligen om mildheten i alla dofter och ser verkligen fram emot att hårdtesta alla produkter och se vad den kan göra för min hud i höst när huden börjar bråka. Är faktiskt också riktigt sugen på att köpa till Tahitian Orchid Massage Oil och Thai Wooden Massager för en ultimat massageupplevelse.

1 kommentar

Lackert 27 augusti, 2015 - 22:27

Vilken lyxig låda 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy