idun minerals creme lipstickIDUN Minerals lanserade tidigare i sommar Creme Lipstick som är transparenta läppstift i sex läckra färger. Läppstiften har en mjuk och krämig formula med sheasmör och nordisk hjortronolja som återfuktar och vårdar. Läpparna får en transparent finish med skimmer och fin glans. Alla läppstift innehåller högrenade mineralpigment och är fria från bl.a. nickel, krom, parfym, bismuth, nanopartiklar, konserveringsmedel och mikroorganismer.

Serien Creme Lipstick har fått namn från äpplen med nordiskt ursprung:

Elise – Ljusrosa
Alice – Kall ljusrosa
Frida – Korall
Flippa – Cerise
Ingrid Marie – Hallonröd
Sylvia – Bordeux

De nya läppstiften har samma typ av förpackning som tidigare läppstift men istället för silver levereras de nya läppstiften i en exklusiv guldhylsa med frostad botten.

idun minerals creme lipstickFrida / Filippa / Alice

Jag har använt dessa så mycket sedan jag fick hem dem! Dessa tre är alldeles lagom pigmenterade p g a. att de är så ljusa och det passar perfekt till sommaren, så jag är bra sugen på alla nyanser kan jag säga. Om ni kikar in på IDUN’s hemsida så kan ni kika in på nyansen Sylvia. De är sköna och härliga på läpparna och helt klart värda 189 SEK /st.

IDUN Minerals finns att köpa på bl a. Apoteket, eleven.se och lyko.se.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Vilka fina färger!

Svara

Ser fina ut

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

4 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.