The Body Shop Vitamin C Mincrodermabration
The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser
The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhanser
– The Body Shop Super Soft Cleansing Brush (i butik/in store)
MAC Wash & Dry Powder Blush – Hipness
MAC Wash & Dry Studio Sculpt Bronzing Powder – Delicates
By Terry Cellularose Brightening CC Lumi Serum

*inlägget innehåller affiliatelänkar

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Microdermabrasion är så jäkla bra!! Älskar den. <3

Svara

Hej!
Kan du tipsa om någon bra läggningsvätska eller liknande som kan få mina lockar att hålla?:) Mitt hår blir nämligen bara rakt och platt en kort stund efter lockningen, trots olika tekniker och locktänger…:/

Svara

Hej Frida, jag är tyvärr ingen frisör och är jättedålig på hår. Mitt hår brukar heller aldrig hålla lockar speciellt bra, men det jag brukar göra är att köra i torrschampo i hårbotten och spraya håret lite lätt innan jag lockar det, sedan lockar jag på ganska hög värme för att sedan hålla locken i handen tills den svalnar och sedan spraya alla lockar individuellt.

Hoppas det hjälper 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

4 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.