Månadens favoriter Maj 2015

av Malin
61 visningar

The Body Shop Vitamin C Mincrodermabration
The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser
The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhanser
– The Body Shop Super Soft Cleansing Brush (i butik/in store)
MAC Wash & Dry Powder Blush – Hipness
MAC Wash & Dry Studio Sculpt Bronzing Powder – Delicates
By Terry Cellularose Brightening CC Lumi Serum

*inlägget innehåller affiliatelänkar

3 kommentarer

RMCK - en skönhetsblogg 24 maj, 2015 - 21:17

Microdermabrasion är så jäkla bra!! Älskar den. <3

Frida 25 maj, 2015 - 20:37

Hej!
Kan du tipsa om någon bra läggningsvätska eller liknande som kan få mina lockar att hålla?:) Mitt hår blir nämligen bara rakt och platt en kort stund efter lockningen, trots olika tekniker och locktänger…:/

Malin 29 maj, 2015 - 10:30

Hej Frida, jag är tyvärr ingen frisör och är jättedålig på hår. Mitt hår brukar heller aldrig hålla lockar speciellt bra, men det jag brukar göra är att köra i torrschampo i hårbotten och spraya håret lite lätt innan jag lockar det, sedan lockar jag på ganska hög värme för att sedan hålla locken i handen tills den svalnar och sedan spraya alla lockar individuellt.

Hoppas det hjälper 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy