Makeup Revolution hos Brallis.se

av Malin
36 visningar

makeup revolution brallis.seHar ni hört talas om märket Makeup Revolution? Jag har kommit i kontakt med det på ett antal bloggar och sidor sedan det lanserades i mars 2014 och det har verkligen exploderat den senaste tiden! Märket har sin bas i London och har klassats som ”Budgetmärkenas Copycat” då många av produkterna är inspirerade av bl a. både Urban Decay och Too Faced. Makeup Revolution finns nu på brallis.se med priser från 29 kr!

Deras filosofi är att skapa trendiga produkter till ett bra pris utan att förlora kvalitet.

makeup revolution brallis.seI Heart Makeup Lip Lava, 48 SEK

I Heart Makeup Lip Lava är en slagkraftig läpprodukt med en intensiv läppstiftsformula som smälter samman och skapar en effektfull glans. Mjuk och lätt att använda med en långvarig formula och skyddande Vitamin E. Firestorm (röd), Shockwave (lila), Tremor (rosa/nude).

makeup revolution brallis.se

makeup revolution brallis.seMakeup Revolution Makeup Fixing Spray, 89 SEK

Makeup Fixing Spray är en ultimat produkt i Makeup Revolutions professionella sortiment. Produkten används av både proffs och noviser varje dag för att säkerställa att sminkningen sitter hela dagen. Den unika formulan skyddar sminket från värme och fukt samt kyla och vind så oavsett hur din hud reagerar på yttre förutsättningar så bevaras din makeup perfekt i upp till 8 timmar.

makeup revolution brallis.seI Heart Makeup Wonder Palette – Death By Chocolate, 119 SEK

Death By Chocolate är en chokladinspirerad ögonskuggspalett som går åt det mörkare hållet. En stilfull mix av matta och skimrande ögonskuggor som ger en naturlig stil på dagen medan man på kvällen går över till den mörka sidan.

makeup revolution brallis.se

makeup revolution brallis.seHåll muspekaren över bilden för att se skuggornas namn

makeup revolution brallis.seLick me, One more bar, Love you to death, Bring down angels

makeup revolution brallis.seI Heart Makeup Hearts Bronzer – Summer of Love, 89 SEK

I Heart Makeup Hearts Bronzer har en melerad struktur som tillför en fräsch somrig ton i ansiktet samtidigt som den ger en mjuk lyster. Den unika förpackningen av kartong skyddar det hjärtformade bronzingpudret i 3D-format och ger en kärleksfull känsla. Pudret är kompakt men är lätt att arbeta in i sminkborsten för att stegvis bygga upp en touch av solbränna.

makeup revolution brallis.se

makeup revolution brallis.seMakeup Revolution Lipgloss, 29 SEK

Lipgloss Tube tillför en färgsam lyster till läpparna utan att kännas kladdig. Finns i ett flertal olika nyanser för att passa alla önskemål och ditt dagliga humör. Den praktiska förpackningen gör läppglanset lätt att applicera och det glider lätt över läpparna för att ge färg och glans. Passar perfekt i handväskan och lätt att ta med.

makeup revolution brallis.seUppifrån: Touch, Hey girl, Too shy

makeup revolution brallis.seMakeup Revolution Baked Blusher, 69 SEK

Baked Blusher är melerade och högpigmenterade rouge med en naturligt mjuk effekt. Färgerna är lätta att bygga upp och ger en diskret hint av skimmer för att framhäva kindbenen/kinderna. Makeup Revolution Baked Blusher finns i sex olika nyanser och kan appliceras på kindbenen eller endast på äppelkinden.

makeup revolution brallis.seMake love instead

makeup revolution brallis.seOne for playing games

makeup revolution brallis.seLoved me the best

makeup revolution brallis.seMakeup Revolution Redemption Palette – Iconic 3, 79 SEK

Redemption Iconic Palette innehåller 12 högpigmenterade ögonskuggor som kan användas enskilda eller mixas med varandra för att skapa effektfulla sminkningar. Använd med fördel matta och pärlemobaserade skuggor för att skapa en naturlig vardagsmakeup medan skimrande texturer skapar extra mycket effekt till kvällen. Välj Makeup Revolution Redemption Iconic Palette utifrån din personliga stil eller utifrån ögonfärg för att framhäva din blick extra mycket.

makeup revolution brallis.se

makeup revolution brallis.se

makeup revolution brallis.se12, 9, 6, 2

makeup revolution brallis.seIconic-paletterna från MR ska vara dupes för UD’s Naked-paletter… och eftersom jag har Naked 3 sedan innan (och har knappt använt den…) så tänkte jag jämföra dessa två lite. Skuggorna i paletten är nästintill identiska enligt mina ögon. Vad säger ni?

makeup revolution brallis.seÖvre raden – Makeup Revolution Iconic 3: 12, 9, 6, 2
Undre raden – Urban Decay Naked 3: Blackheart, Factory, Trick, Dust

makeup revolution brallis.seJag har som sagt varit väldigt sugen på att testa produkter från MR så det var riktigt roligt att få hem så många och olika produkter. Och jag måste säga att jag verkligen gillar alla produkter jag testat hittills. Det är krut i pigmenten och hållbarheten är verkligen inte sämre än något annat budgetmärke jag testat. Samt att om du har spanat in någon av Naked-paletterna för sisodär 450 kr/st men inte vill lägga så mycket pengar tycker jag helt klart att Iconic-paletterna är precis lika bra (som ni ser på de swatches jag gjort)… OCH prisvärda, 79 kr liksom!

Ser ni förresten några likheter mellan MR Lip Lava och Too Faced Melted Lipsticks? Eller mellan MR Death By Chocolate-paletten och Too Faced Chocolate Bar? 😉

.

Har du testat något från Makeup Revolution? Eller har du spanat in någon produkt?

6 kommentarer

Sandra 23 maj, 2015 - 13:18

Jag köpte hem 2 produkter från MR, ett ”hjärta” med blush & en palett för contour 🙂 Har inte riktigt testat ordentligt än.

Svara
Hildegerd 23 maj, 2015 - 17:56

Har ikke prøvd noe av nykjøpene, begge palettene virker kjempefine sånn sett, men jeg har blitt så gammel nu at jeg må ha adskillig mindre skimmer på dagtid.

Svara
Lackert 23 maj, 2015 - 23:02

Underbart paket 🙂 Har inte testat några av deras produkter men är sugen på alla tre chokladkakorna 🙂

Svara
Julias skönhetsblogg 24 maj, 2015 - 01:26

Jag älskar Makeup revolutions produkter! Min favorit är paletten Naked chocolate 🙂

Svara
Kossan 25 maj, 2015 - 21:56

Beställde Iconicpaletten DIREKT! Den är exakt alla mina favoritnyanser ju. Tycker till och med att swatchesarna från den är finare än Naked 3…

Svara
Shopaholic 3 juni, 2015 - 20:42

Jag har precis som du båda paletter hemma, dvs Urban Decay Nude 3 och Makeup Revolutions palett (beställde den efter att ha sett den på Brallis). Kan bara hålla med dig angående kvalité och hållbarhet på Makeup Revolution. Har köpt massor från Makeup Revolution nu ☺️

Svara

Skriv en kommentar

6 + 17 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy