C-Vitamin för ansiktet? Javisst!

av Malin
47 visningar 3 Minuter läsning

the body shop tbs vitamin c nyheter 2015

Kickstarta dagen med Vitamin C
Ett glas apelsinjuice, fyllt till bredden av C-vitamin är ett klassiskt sätt att starta dagen på ett hälsosamt sätt. Nu kan du dessutom ge huden en riktig C-vitamin-kick!
.
Vitamin C spelar en viktig roll när det handlar om att hålla huden fräsch. Produkterna innehåller en av världens bästa naturliga källor till C-vitamin; camu camu, ett bär som växer djupt i Amazonas regnskog. Bären skördas på traditionellt sätt med kanoter under regnperioden. Och bäret är verkligen en C-vitamin-bomb – med upp till 60 gånger så mycket C-vitamin som en apelsin!

.

– The Body Shop

the body shop tbs vitamin c nyheter 2015

Vitamin C Glow Boosting Moisturiser, 295 SEK

Säg adjö till tråkig, glåmig och trött hud med den här fuktighetsbevararen med skön gelékänsla! Applicera varje morgon för att hjälpa till att ta fram lystern; huden får hjälp att ta fram sin naturliga lyster, friska upp; fräsch och lätt konsistens hjälper till att motverka trött och glåmig hud – och doftar dessutom uppfriskande, fuktighetsbevara; vårdar och mjukgör huden.

the body shop tbs vitamin c nyheter 2015Vitamin C Instant Glow Enhancer, 275 kr

En snabbfix för fräsch lyster! Tar fram hudens egen naturliga lyster och gör den samtidigt sammetsmjuk. Använd som ett sista steg i din hudvårdsrutin, och som en “bättra på-produkt” när som helst under dagen, för att hjälpa lystern på traven.

the body shop tbs vitamin c nyheter 2015

Jag älskar sedan innan alla de produkter i Vitamin C-serien jag testat från TBS och dessa är minst lika härliga! De doftar underbart fräscht av citrus och känns härliga på huden. Innan jag fick hem pressproverna smög jag in på en av TBS butiker i Stockholm då de delade ut samples på dessa och jag föll direkt. Det känns att huden behöver alla vitaminer den kan få nu efter vintern och när det fina vårvädret lyser med sin frånvaro.

.

Nyheterna från Vitamin C finns i butik och på thebodyshop.se nu.

Recension av Vitamin C Face Spritz och Vitamin C Microdermabration finner du här.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer