MAC Wash & Dry Collection 2015

av Malin
1 visningar

mac wash & dry studio scupt powder blushIgår släppte MAC sin sommarkollektion Wash & Dry och jag blev helt förälskad i produkterna och förpackningarna att jag var tvungen att lägga vantarna på några av produkterna. Hade velat klicka hem hela kollektionen, men plånboken tillät inte det.

mac wash & dry studio scupt powder blushJag klickade hem Studio Sculpt Defining Bronzing Powder och Powder Blush.

mac wash & dry studio scupt powder blush

mac wash & dry studio scupt powder blush

Powder Blush – Hipness, 265 SEK

Hipness är en härligt persikorosa nyans i frostfinish som ger lite glow till kinderna. Designad av och för proffs, ger fantastisk färg i ett svep. Är lätt att applicera jämnt och ger en naturlig färg som håller hela dagen. Specialdesignad förpackning.

mac wash & dry studio scupt powder blush

mac wash & dry studio scupt powder blush

Studio Sculpt Defining Bronzing Powder – Delicates, 325 SEK

Delicates är en neutral djup bronsfärg med superfint guldskimmer. Innehåller den unika Liquid Powder-formeln. Färgen glider på i ett svep och ger en sammetslen finish. Skir men påbyggbar, silkig och matt med en strålande look. Specialdesignad förpackning.

mac wash & dry studio scupt powder blush

Alltså, jag tyckte att produkterna var superfina på bilderna, men de är nog ännu finare i verkligheten… Bilderna gör dem inte rättvisa. Plus att förpackningarna är ju urtjusiga! Det ska bli kul att testa dessa då jag inte använt varken bronzer eller rouge från MAC innan.

Har ni spanat in eller klickat hem någon produkt?

.

MAC Wash & Dry Collection finns att köpa över disk och på maccosmetics.se.

1 kommentar

Lackert 11 maj, 2015 - 00:34

Förpackningarna är ju såå snygga. Både blush & bronzer ser jätte fina ut

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy