Daisy Beauty kryssning 2015

av Malin
27 visningar 6 Minuter läsning

Hey, I’m back! Haha sorry för min frånvaro, ibland händer det ju saker i livet. Typ som att ens nätadapter går sönder. Men nu är nya sladden här och här ska det bloggas med väldig fart! Jag får väl ta upp tråden där jag tappade den…

Fredagen den 24:e april mötte jag upp min kära vapendragare Emilie i huvudstaden. Åh, det var så himla härligt då vi inte setts sen i januari. Vi började med att luncha tillsammans med underbara Aida innan vi tog oss vidare till Värtahamnen för att åka på Daisy Beauty Cruise till Helsingfors med Silja Serenade.

Klicka på bilderna för större format

 

daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 fame musical silja serenade
Musikalen Fame
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 fame musical silja serenade
Musikalen Fame
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 fame musical silja serenade
Musikalen Fame
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 fame musical silja serenade
Musikalen Fame

Väl på båten tilldelades vi hytter och sedan var det dags för musikalen Fame. Så himla bra! Jag älskar verkligen musikaler så det var himla trevligt att vi fick chansen att se denna.

Efter showen käkade vi buffé och sedan var vi ett gäng som drack lite drinkar och hamnade till slut i Dependtjejernas hytt för att få naglarna fixade och snacka lite. Att bara få sitta och prata om allt det där som vi har gemensamt och tycker är så kul, jag ville nästan gråta en skvätt så lycklig som jag var i det ögonblicket. Klockan hann att bli ganska mycket innan vi kände oss färdiga med dagen. Behöver jag säga att jag sov som en stock?

daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade camilla
Fina Camilla
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade garnier
Garniers presentation
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade garnier
Garniers presentation
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade garnier
Garniers presentation

Lördagen startades i ottan med härlig frukost och sedan föreläsningar. Först ut var Garnier som bl a. presenterade sitt micellära vatten, micellära wipes och nya krämer. Det här med miceller är en hel vetenskap så att jag tänker inte gå in på det något djupare nu…

daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade depend
Depends presentation
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade depend
Beatrice Gull, PR-ansvarig
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade depend
Depends presentation
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade adaras
Kamera battle med Ida

Näst ut var Depend som verkligen gjort ett uppsving den senaste tiden med sina 7-day och nu presenterades det även en helt ny serie som innehåller både nagellack och vårande produkter för både händer och naglar. O2 (betäckningen för syre), med en formula som släpper igenom 30% mer syre vilket är nyckeln till en friskare nagel. Mer om produkterna i ett separat inlägg… Men kan redan nu tipsa om nya handpeelingen som vi fick testa inne på Dependtjejernas hytt under fredagskvällen, så underbar!

Psst.. kan även tipsa om att Depend nyligen har hottat upp sin hemsida, så gå in där och kika!

daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors katedral
Helsingfors Katedral
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors inglot
Inglot
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors inglot
Inglot
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors inglot
Inglot

Sedan var det dags att stiga av båten för att utforska Helsingfors… Vi gick förbi Helsingfors katedral och sedan in på Stockmann och in i Inglotbutiken. Vi avslutade vårt korta besök med att äta på en italiensk restaurang, av någon anledning tog jag inga bilder där, men det kan ha varit eftersom jag var för hungrig, haha! Jag, Emilie och Sofie gick tillbaka till båten lite tidigare då vi skulle få oss varsin spraytan av Vita Liberata, vilket var en upplevelse!

daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors l'oréal
Sneak peek på sommarens look
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors l'oréal
Nya Le Gloss
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors l'oréal
Nya Superstar Mascara
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors l'oréal
Nya Infallible Metallix

Efter Helsingforspausen återgick vi till konferensrummet och presentationen av L’Oréal och deras nyheter. Vi fick en sneak peek på sommarens produkter som går i turkost och metalliska nyanser, varav två limited edition-produkter som lär dyka upp snart. Nya Le Gloss läppglans med olika finish, tvåstegsmascaran Superstar Mascara och Infallible Metallix, med ett metalliskt grundlack och tillhörande skira nyanser att lacka ovanpå presenterades. Så mycket fint! De tre sistnämnda produkterna ska finnas ute i butik nu. Något som lockar?

daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors vita liberata
Vita Liberatas presentation
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors vita liberata
Vita Liberatas presentation
daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade helsingfors vita liberata
Ansiktsnyheter

Sist men inte minst fick vi presentation av Vita Liberata och deras spännande nyheter. En BUS-bronzer av mineraler och en BUS-sovmask, mycket innovativt och spännande! Jag fick som sagt också en helkropps-spraytan med deras nya produkt och under kvällen kunde man nästan tro att jag hade varit utomlands i två veckor, fick ingen jättefejkkänsla utan det såg mest bara fräscht ut. Men vad vet jag? Jag är ju mer eller mindre blind. Det var i alla fall en upplevelse.

daisy beauty cruise 2015 dbcruise15 silja serenade emilie linda

Efter alla presentationer hade vi lite tid för tillpiffning, tax-free shopping och sedan käkade vi en underbar trerättersmiddag på en av båtens restauranger. Tyvärr fotade jag inte något mer än denna bild när jag, Emilie, Camilla, Sofie och Linda hade lite party i vår hytt. Kvällen avslutades sedan med en liten vinstund med Kicki och Sam, Tina, Linnea Öst, m fl. och sedan på båtens nattklubb med ett annat gäng. Alltså, det var länge sen jag hade så roligt!

Så tack till alla som gjorde min helg, och ett JÄTTETACK till Kicki och Sam för att jag fick följa med! De tre resor/event jag varit på med Daisy Beauty har varit helt magiska och jag har fått så mycket bra information och träffat så många härliga människor som jag idag kan kalla mina vänner. Så många oförglömliga stunder! Jag hoppas verkligen att det blir fler gånger

.

För er som vill se två små klipp från kryssningen så finns det här!
Och för er som vill se fler bilder så kan du söka på #dbcruise15 på instagram.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer