l'oréal paris elnett stylingdag lyxig

I torsdags förra veckan var jag inbjuden till en lyxig stylingdag med L’Oréal Paris Elnett där stjärnfrisören Emir Kapetanovic gjorde magi med mitt hår, L’Oreal Paris officiella makeupartist Teresa Grundin sminkade mig och den grymma stylisten Jennifer Hedlund gav mig en härlig makeover i en sjukt lyxig svit på Nobis Hotel. Det bjöds på frukost och jag kände mig som en kändis hela förmiddagen när jag var där.

Tillsammans med Ida och ett par andra tjejer spelades hårtutorials in som kommer att publiceras i Elnetts kanaler och det ska bli så spännande att se resultatet… men till dess får ni några bilder från dagen!

l'oréal paris elnett stylingdag lyxig
Makeupbag from heaven
l'oréal paris elnett stylingdag lyxig
Vi höll till i världens vackraste svit på Nobis Hotel
l'oréal paris elnett stylingdag lyxig
Bling bling
l'oréal paris elnett stylingdag lyxig
Vi blev bjudna på superhärlig frukost och tilltugg
l'oréal paris elnett stylingdag lyxig
BTS
l'oréal paris elnett stylingdag lyxig
Teresa Grundin sminkar Ida/Adaras

1 kommentar

Hildegerd Haugen 7 maj, 2015 - 17:55

Og jeg såg True Match der. 😉

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy