lipgloss bitch bloggdesign 2015

För ett tag sedan hojtade min fina bloggkollega Helena till om att hon ville ha en ny design och pysslig som jag är tog jag mig an uppdraget. Det var så himla roligt då jag fick utlopp för min kreativa ådra samt att göra något åt någon annan är så himla tacksamt. Plus att det kändes som ett privilegium att få designa Sveriges äldsta skönhetsblogg som fyller 10 år i år  ♥

Gå in och spana på den nya designen!

4 kommentarer

Sofies Skönhetsblogg 19 april, 2015 - 16:32

Jättesnyggt!!

Svara
lipglossbitch 19 april, 2015 - 17:39

Jag är sjukt nöjd, tack <3

Svara
Mia Elisa 19 april, 2015 - 18:15

Riktigt snyggt gjort! 🙂

Svara
Lackert 20 april, 2015 - 22:07

Kanon snyggt

Svara

Skriv en kommentar

8 + tretton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy